BLOG

Velkommen til Pengerådgivnings blog

Søger du en blog om privatøkonomi, hvor du kan finde konkrete råd om, hvor du kan spare penge lige nu i din økonomi? Så er du landet det helt rigtige sted!

Rådgivernes bedste råd

Her på bloggen deler vores uvildige finansielle rådgivere ud af deres ekspertviden, som kan hjælpe dig med at spare penge på bank og realkredit. I mange tilfælde er der tale om penge, du betaler for meget til banken helt unødvendigt, fordi du simpelthen ikke ved bedre – ja, undskyld ligefremheden, men efter vores erfaring betaler op mod 8 ud af 10 danskere mere end de behøver til banker og realkreditinstitutter fordi de eks. ikke ved, hvilke poster og gebyrer de kan forhandle. Er du én af dem, der har penge at spare?

Du kan også læse om andre kunders oplevelser hos Pengerådgivning og blive klogere på emner som boligkøb og låneomlægning; herunder eks. forældrekøb, nedsparringslån, bankskifte og meget mere.

Undgå at betale for meget

Med andre ord kan du trygt læse videre, hvis du ønsker at blive klogere på privatøkonomi, så du undgår at betale for meget for dine bankforretninger og boligfinansiering.

Utålmodig? Ring til os på +45 82 901 802

Er du utålmodig efter at komme i gang med at spare penge? Den hurtigste vej til besparelser er at tale direkte med en rådgiver, der kan vurdere din situation og økonomi. Ring til os på tlf. 42 901 802 og book et gratis rådgivningsmøde.

Blogindlæg om boligkøb

RABAT PÅ BOLIGPAKKEN
1000 KR.

NÅR DU TilmeldER dig vores nyhedsbrev


Seneste blogindlæg