BOOK GRATIS MØDE
i HOLSTEBRO
You are here:

Få Økonomisk Rådgivning i Holstebro af vores uvildige finansielle rådgiver

Malene Klidsbjerg Toft

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2594 8980

Malene Klidsbjerg Toft er uddannet fra banken og har mere end 14 års erfaring med privatøkonomisk rådgivning, senest som salgsleder og souschef.

Malene har derfor en del erfaring at trække på, når hun forhandler på vegne af sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

Malene kommer fra det midtjyske og hendes jordnære væsen er ikke til at tage fejl af. Hun gør en dyd ud af at formidle økonomi i øjenhøjde og finde løsninger, der stiller hendes kunder bedre fremadrettet.

Når Malene holder fri fra arbejde, bruger hun tiden med sin mand og 3 børn på deres store landejendom i Vestjylland.

Få Økonomisk Rådgivning i Holstebro

På vores kontor i Holstebro du økonomisk rådgivning og 360º hjælp til dit boligkøb eller omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit instituter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Holstebro med en vores uvildige rådgivere.

Pengerådgivning Uvildig Økonomisk Rådgivning Holstebro
Pengerådgivning Uvildig Økonomisk Rådgivning Holstebro

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.