You are here:

Kom og bliv en del af holdet

Når vi søger nye dygtige medarbejdere, vil du til enhver tid kunne finde vores ledige stillinger herunder.

Vi har desværre ingen ledige stillinger i øjeblikket. 

Hvis du synes, det kunne være spændende at arbejde hos Pengerådgivning, er du dog altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning. Den sender du bare til vores CSO, Martin Kloster, på mk@pengeraadgivning.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Om Pengerådgivning

Pengerådgivning er en uvildig, finansiel virksomhed, der hjælper med at optimere private kunders økonomi. Vi er specialister i rådgivning omkring bolighandel og låneomlægninger.

Vores rådgivning er 100 % uvildig og i modsætning til mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair.

[ux_banner height=”353px” height__sm=”150px” height__md=”275px” bg=”9282″ bg_size=”original” bg_overlay=”rgba(255,255,255,.5)” bg_pos=”0% 23%” visibility=”hidden”]

[text_box width=”53″ width__sm=”85″ position_x=”50″ position_x__sm=”50″ position_y=”65″ position_y__sm=”95″ position_y__md=”95″]

Ledige stillinger

[/text_box]

[/ux_banner]
[ux_banner height=”500px” height__sm=”303px” bg=”9676″ bg_pos=”41% 78%”]

[text_box text_color=”dark” width=”40″ width__sm=”89″ padding=”30px 30px 30px 30px” position_x=”5″ position_x__sm=”5″ position_y=”25″ position_y__sm=”50″ bg=”rgb(255, 255, 255)” depth=”3″]

[ux_text text_align=”left”]

ledige stillinger

Er du, eller kender du vores fremtidige kollega?

[/ux_text]

[/text_box]

[/ux_banner]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(255, 255, 255)” padding=”36px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Brænder du for at rådgive om finansiering af boligkøb og omlægninger samt privatøkonomi generelt?


Pengerådgivning søger uvildige finansielle rådgivere

Vi har vokseværk hos Pengerådgivning, og vi søger derfor nye Uvildige Finansielle Rådgivere til vores kontor i Roskilde. Vi er også interesserede i at høre fra dig, hvis du bor andre steder i Danmark og passer på profilen.

 • Brænder du for at rådgive privatkunder om finansiering af boligkøb, omlægninger og privatøkonomi?
 • Er du uddannet bankrådgiver eller har en tilsvarende finansiel baggrund?
 • Vil du slippe for tung sagsbehandling og administrative opgaver – og have mere tid til kundekontakt og rådgivning?
 • Er du målrettet og ambitiøs på både dine egne og dine kunders vegne?


Kan du svare ja til ovenstående, er det måske dig, vi søger.

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” mask=”arrow” padding=”34px” height=”278px” margin=”-14px” border=”1px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row v_align=”bottom”]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Om pengerådgivning

Pengerådgivning er en uvildig, finansiel virksomhed, der hjælper med at optimere private kunders økonomi. Vi er specialister i rådgivning omkring bolighandel og låneomlægninger.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Vores rådgivning er 100% uvildig og i modsætning til mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair. 

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(255,255,255)” mask=”arrow” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Din rolle som rådgiver

Din primære opgave bliver at rådgive kunder om fonansiering ved omlægning af lån samt hele boligkøbsprocessen fra start til slut. Du skal kunne navigere imellem at være køberrådgiver og boligrådgiver, hvor du både skal forhandle boligens pris overfor ejendomsmæglere og efterfølgende sikre den bedste finansiering i samarbejde med en bank.

Det er dit ansvar at drive handlen for dine kunder og formidle kontakten til eks. boligadvokater, byggesagkyndige og andre samarbejdspartnere. Overordnet set bliver din fornemste opgave at finde de bedste løsninger til dine kunder ud fra deres unikke behov og situation.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Vores forretningsmodel er sammensat på en sådan måde, at du slipper for tung kreditpolitik og tidskrævende administrative opgaver. I stedet får du mulighed for at fokusere på kundekontakten, hvilket betyder at dine kompetencer indenfor forhandling, boligkøb og finansiering er i centrum.

Du har selv ansvar for afdækning af kundernes finansieringsbehov og forhandling med banker, men så snart en optimal løsning er fundet, overlades den endelige sagsbehandling og ekspedition til den valgte bank. Du har altså mulighed for at fokusere din tid og energi på rådgivning fremfor administration.

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” mask=”arrow” padding=”59px” height=”300px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)” visibility=”hidden”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

Stillingen

Som uvildig finansiel rådgiver bliver din fornemste opgave at finde den bedst mulige økonomiske løsning til hver enkelt kunde ud fra dennes unikke behov og situation. Selvom vi naturligvis hjælper dig med at opbygge din kundeportefølje, har du også selv et ansvar for at pleje og udvikle den.

For at få succes som rådgiver skal du være god til at forhandle med pengeinstitutter og kreditforeninger og have lyst til at rådgive og sparre med privatkunder.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

Du er på kundens side af forhandlingsbordet men er samtidigt passioneret omkring at vinde aftaler og nå dine målsætninger. Du formår at skabe tryghed for dine kunder og guider dem igennem deres økonomiske udfordringer med sikker hånd og stor troværdighed – og står naturligvis på mål for dine anbefalinger. 

Stillingen rummer gode udviklingsmuligheder, og vi bidrager gerne med kurser og deslige.

Din succes er vores succes!

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” mask=”arrow” padding=”69px” height=”300px” margin=”-6px” border=”1px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row v_align=”bottom”]

[col span__sm=”12″]

Din baggrund og personlighed.

Vi forestiller os at du:

Elsker at rådgive kunder

Du brænder for at rådgive private kunder og er god til at snakke med mennesker. Du finder det meningsfuldt at hjælpe dine kunder med at realisere deres drømme. Du er empatisk og tager dig tid til at lytte til dine kunder for at forstå deres unikke situation og udfordringer. Du formår at skabe tryghed for dine kunder og guider dem igennem hele processen med sikker hånd og stor troværdighed – og står naturligvis på mål for dine anbefalinger.

Er målrettet og tager ansvar

Du har hele tiden fokus på at skabe resultater og får et kick af at nå dine mål. Du er lige så motiveret af at vinde aftaler som du er af at yde den bedste rådgivning for dine kunder. Du er ihærdig, arbejdsom og ser muligheder fremfor begrænsninger.

Har en finansiel baggrund

Du er eksempelvis uddannet bankrådgiver, ejendomsmægler, forsikringsassurandør eller har en anden lignende finansiel eller ækonomisk baggrund. Du har gerne erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje og en allround faglig viden indenfor bolig, pension og investering. Især erfaring med boligrådgivning vægtes højt.

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(255,255,255)” mask=”arrow” padding=”48px” height=”430px” border=”1px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row padding=”26px 0px 0px 0px”]

[col span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px” margin=”-4px 0px 0px 0px”]

vi tilbyder:

 • Et meningsfyldt job hvor du gør en positiv forskel for andre mennesker hver dag
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • At blive en del af en virksomhed i udvikling
 • De bedste kollegaer og en uformel og afslappet omgangstone
 • En konkurrencedygtig lønpakke samt en attraktiv provisionsordning
 • Et selvstændigt og fleksibelt job

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Section with arrow” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” mask=”arrow” padding=”59px” height=”300px” margin=”30px” border=”1px 0px 0px 0px” border_margin=”0px 0px 0px 0px” border_color=”rgb(235, 235, 235)”]

[row]

[col span=”6″ span__sm=”12″]

ansøgningsfrist

Vi holder løbende ansættelsessamtaler og vi venter gerne på den rette kandidat.

Du ansøger ved at sende din motiverede ansøgning, CV og relevante dokumenter til kontakt@pengeraadgivning.dk.

[/col]
[col span=”6″ span__sm=”12″]

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at tage kontakt til privatkundechef og finansiel rådgiver Gitte Sidenius på tlf. +45 61101154

Vi glæder os til at høre fra dig!

[/col]

[/row]

[/section]
[ux_banner height=”481px” bg=”6311″ bg_size=”original” bg_pos=”100% 37%” parallax=”3″ visibility=”hidden”]

[text_box width=”42″ width__sm=”60″ width__md=”49″ padding=”10px 10px 10px 20px” position_x=”0″ position_x__md=”5″ position_y=”50″ text_align=”right” bg=”rgba(255, 255, 255, 0.76)” depth=”3″]

ledige stillinger

Gør drømme til virkelighed

Hos Pengerådgivning er vi hver dag med til at gøre vores kunders drømme til virkelighed. Vi hjælper med at frigive tid og penge, til at gøre det de drømmer om.

At gøre drømme til virkelighed er vores passion. Hvad er din?

[/text_box]

[/ux_banner]
[section video_visibility=”visible” visibility=”hidden”]

[row]

[col span__sm=”12″ padding=”0px 0px 0px 0px”]

[ux_image id=”6316″ image_size=”original” height=”300px”]


Er du Pengerådgivnings nye Financial Trainee?

Er du færdiguddannet finansøkonom (eller bliver det til sommer) og søger et sted at kickstarte din finansielle karriere? Kunne du tænke dig at supplere din uddannelse med praktisk erfaring og lære af branchens dygtigste uvildige, finansielle rådgivere?

Hos Pengerådgivning tilbyder vi uvildig bank- og boligrådgivning til private og hjælper hver dag vores kunder med at realisere deres drømme ved bl.a. at sikre dem bedre og billigere finansielle vilkår. Lige nu søger vi en Financial Trainee til vores Østerbroafdeling.

Om trainee-forløbet

Forløbet tager 24 måneder med opstart 1. august 2019 og kombinerer praktisk on-the-job-træning med oplæring i relevante fagområder. Du vil få en bred økonomisk uddannelse, som rummer gode udviklingsmuligheder. Eksempelvis er der mulighed for at avancere til finansiel rådgiver eller at videreuddanne dig i HD 2. del i finansiel rådgivning eller lignende.

Du vil opnå stor indsigt i og overblik over den finansielle sektor samt udvikle solide kompetencer i privatøkonomi og finansiering, herunder bolighandel, kredit, bank og realkredit. Vi hjælper dig desuden med at opbygge din egen kundeportefølje. Din løn vil være en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Grundlønnen vil stige efter de første 12 måneder.  

Om dig

For at få succes som Financial Trainee er vigtigt, at du kan lide at have med mennesker at gøre og vil trives i en hverdag, der indeholder kundemøder samt økonomiske og administrative opgaver. Du er ikke bange for at tænke ud af boksen, eller for at udfordre banker og realkreditinstitutter i din indsats for at forhandle de bedste løsninger for vores kunder.

Det er en fordel, hvis du har flair for økonomi og besidder en god portion empati. Din hverdag styrer du i høj grad selv, hvilket naturligt stiller krav til din selvstændighed. 

Ansøgning

Vil du blive knivskarp til finansiel rådgivning? Skal vi hjælpe dig i gang med din karriere? Har du lyst til at gøre en forskel ved at hjælpe vores privatkunder realisere deres drømme?

Så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer til kontakt@pengeraadgivning.dk hurtigst muligt. Vi afholder jobsamtaler løbende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Finansiel Rådgiver & Indehaver, Nicolaj Christensen, på tlf. 42 23 30 53. 

[/col]

[/row]

[/section]
[section bg_color=”rgb(245, 245, 245)” visibility=”hidden”]

[row]

[col span__sm=”12″]

UVILDIG FINANSIEL RÅDGIVER

Drømmer du om en fleksibel arbejdsplads med højt til loftet og søde kollegaer? Vil du hjælpe privatkunder med at spare penge på deres bank og realkreditlån? Så se med her:

Om stillingen:

Som uvildig finansiel rådgiver står du selv for slag og rådgivning af din egen kundeportefølje. Du elsker at holde kundemøder, og er motiveret af at finde de bedste finansielle løsninger til dine kunder. Du har stor indsigt i og godt overblik over den finansielle sektor, og har guider derfor let og trygt dine kunder igennem alt lige fra bankskifte til boligkøb.

om dig: 

Du er ikke bange for at tænke ud af boksen, eller for at udfordre banker og realkreditinstitutter i din indsats for at forhandle de bedste vilkår på dine kunders vegne. Din hverdag styrer du i høj grad selv, hvilket naturligt stiller krav til din selvstændighed. 

Vi hører gerne fra dig, hvis du:

 • Er uddannet som bankrådgiver eller lignende indenfor den finansielle sektor
 • Har minimum 5 års erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje
 • Elsker at sælge og trives med en delvist provisionsbaseret løn
 • Har en solid faglig viden med hovedvægt på boligområdet

KONTAKT OS OG HØR MERE:

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

Finansiel Rådgiver & Partner, Nicolaj Christensen:

Tlf. 42 901 802
E-mail på kontakt@pengeraadgivning.dk.

[/col]

[/row]

[/section]
[section label=”Simple Center” bg_color=”rgb(245, 245, 245)” padding=”60px” height=”300px” visibility=”hidden”]

[row h_align=”center”]

[col span=”10″ span__sm=”12″ align=”center”]

Vi har ingen ledige stillinger i øjeblikket

Tak for din interesse i at blive en del af Pengerådgivnings team. Der er desværre ingen ledige stillinger lige nu, men du er altid velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning til kontakt@pengeraadgivning.dk.

[/col]

[/row]

[/section]