Er du Pengerådgivnings nye Financial Trainee?

Er du færdiguddannet finansøkonom (eller bliver det til sommer) og søger et sted at kickstarte din finansielle karriere? Kunne du tænke dig at supplere din uddannelse med praktisk erfaring og lære af branchens dygtigste uvildige, finansielle rådgivere?

Hos Pengerådgivning tilbyder vi uvildig bank- og boligrådgivning til private og hjælper hver dag vores kunder med at realisere deres drømme ved bl.a. at sikre dem bedre og billigere finansielle vilkår. Lige nu søger vi en Financial Trainee til vores Østerbroafdeling.

 

Om trainee-forløbet

Forløbet tager 24 måneder med opstart 1. august 2019 og kombinerer praktisk on-the-job-træning med oplæring i relevante fagområder. Du vil få en bred økonomisk uddannelse, som rummer gode udviklingsmuligheder. Eksempelvis er der mulighed for at avancere til finansiel rådgiver eller at videreuddanne dig i HD 2. del i finansiel rådgivning eller lignende.

Du vil opnå stor indsigt i og overblik over den finansielle sektor samt udvikle solide kompetencer i privatøkonomi og finansiering, herunder bolighandel, kredit, bank og realkredit. Vi hjælper dig desuden med at opbygge din egen kundeportefølje. Din løn vil være en kombination af fast grundløn og bonus, som forhandles efter kvalifikationer. Grundlønnen vil stige efter de første 12 måneder.  

 

Om dig

For at få succes som Financial Trainee er vigtigt, at du kan lide at have med mennesker at gøre og vil trives i en hverdag, der indeholder kundemøder samt økonomiske og administrative opgaver. Du er ikke bange for at tænke ud af boksen, eller for at udfordre banker og realkreditinstitutter i din indsats for at forhandle de bedste løsninger for vores kunder.

Det er en fordel, hvis du har flair for økonomi og besidder en god portion empati. Din hverdag styrer du i høj grad selv, hvilket naturligt stiller krav til din selvstændighed. 

 

Ansøgning

Vil du blive knivskarp til finansiel rådgivning? Skal vi hjælpe dig i gang med din karriere? Har du lyst til at gøre en forskel ved at hjælpe vores privatkunder realisere deres drømme?

Så send din ansøgning, CV og eksamenspapirer til kontakt@pengeraadgivning.dk hurtigst muligt. Vi afholder jobsamtaler løbende.

Hvis du har yderligere spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Finansiel Rådgiver & Indehaver, Nicolaj Christensen, på tlf. 42 23 30 53.