Pengerådgivning søger uvildig finansiel rådgiver

Vi har vokseværk hos Pengerådgivning, og vi søger derfor en dygtig økonomisk rådgiver, som vil med på vores udviklingsrejse.

 

  • Brænder du for at rådgive privatkunder og hjælpe dem med at realisere deres drømme?
  • Er du motiveret af at nå dine mål?
  • Er du uddannet bankrådgiver eller har en tilsvarende finansiel baggrund?


Kan du svare ja til ovenstående, er det måske dig, vi søger til vores kontor i Ålborg.

hvad laver vi hos pengerådgivning?

Pengerådgivning er en uvildig, finansiel virksomhed, der hjælper og rådgiver private kunder med at optimere deres økonomi, finde besparelser og realisere deres drømme. 

Vi er specialister i at forhandle besparelser for vores kunder i forbindelse med bolighandler og låneomlægninger. Vores rådgivning er 100% uvildig og modsat mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra kunderne, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair. 

stillingen

Som uvildig finansiel rådgiver bliver din fornemste opgave at finde den bedst mulige økonomiske løsning til hver enkelt kunde ud fra dennes unikke behov og situation. Selvom vi naturligvis hjælper dig med at opbygge din kundeportefølje, har du også selv et ansvar for at pleje og udvikle den.

For at få succes som rådgiver skal du være god til at forhandle med pengeinstitutter og kreditforeninger og have lyst til at rådgive og sparre med privatkunder.

Du er på kundens side af forhandlingsbordet men er samtidigt passioneret omkring at vinde aftaler og nå dine målsætninger. Du formår at skabe tryghed for dine kunder og guider dem igennem deres økonomiske udfordringer med sikker hånd og stor troværdighed – og står naturligvis på mål for dine anbefalinger. 

Stillingen rummer gode udviklingsmuligheder, og vi bidrager gerne med kurser og deslige.

Din succes er vores succes!

Kan du sætte kryds ved følgende karaktertræk, er du et godt match til stillingen:

 

1 Du elsker at rådgive kunder

Du brænder for at rådgive private kunder og er god til at snakke med mennesker. Du finder det meningsfuldt at hjælpe dine kunder med at realisere deres drømme. Du er empatisk og tager dig tid til at lytte til dine kunder for at forstå deres unikke situation og udfordringer. Du er dygtig til at kommunikere i øjenhøjde med mennesker uden en finansiel baggrund og formår at formidle økonomiske termer og begreber på en måde kunderne forstår.

 

2 Du er målrettet og tager ansvar

Du har hele tiden fokus på at skabe resultater og får et kick af at nå dine mål. Du er lige så motiveret af at vinde aftaler som du er af at yde den bedste rådgivning for dine kunder. Du er ihærdig, arbejdsom og ser muligheder fremfor begrænsninger.

 

3 Du har en finansiel baggrund

 Du er enten uddannet bankrådgiver eller har en lignende finansiel baggrund. Du har min. 3 års erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje og en allround faglig viden indenfor bolig, pension og investering. Især erfaring med boligområdet vægtes højt, da boligkøbere udgør Pengerådgivnings primære målgruppe.

vi tilbyder:

  • Et meningsfyldt job hvor du gør en positiv forskel for andre mennesker hver dag
  • En konkurrencedygtig grundløn samt en attraktiv provisionsordning
  • Fri telefon og bærbar computer
  • Et selvstændigt og fleksibelt job i et ungt og dynamisk team
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • At blive en del af en virksomhed i udvikling
  • De bedste kollegaer og en uformel og afslappet omgangstone

ansøgningsfrist

Tiltrædelse er snarest muligt, og vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt. Vi venter dog gerne på rette vedkommende.

Du ansøger ved at sende din motiverede ansøgning, CV og relevante dokumenter til kontakt@pengeraadgivning.dk.

SPØRGSMÅL?

Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte indehaver og finansiel rådgiver Nicolaj Christensen på tlf. 42233053.

Vi glæder os til at høre fra dig!