FÅ HJÆLP TIL HELE DIT BOLIGKØB
Uvildig finansiel boligrådgivning – Vi er altid på DIN side.
Vi driver dit boligkøb fra start til slut.
LÆS OM BOLIGPAKKEN
You are here:

Vi har samlet ALT, du har brug for til dit boligkøb i BOLIGPAKKEN

Boligrådgivning

Står du overfor et nyt boligkøb, så hjælper vi med at finde den rette bolig for dig ift. dine ønsker og økonomi.

Vi rådgiver dig om, hvordan du forhandler boligens pris og agerer talerør overfor ejendomsmægleren, når der skal bydes på en bolig og forhandles overtagelse og vilkår.

I samarbejde med Botjek tilbyder vi en byggeteknisk gennemgang. De fleste hushandler foregår med hjertet, og når du finder din drømmebolig, er det rigtig fornuftigt, at du holder hovedet koldt. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i de byggetekniske forhold og rapporter, så du reelt ved, hvad det er for en bolig, du køber. Selvom du har handlet hus eller lejlighed før, kan det være svært at gennemskue, og det er lige præcis her vi kan hjælpe dig.

Vi giver dig 2 timers byggeteknisk rådgivning, hvor du får at vide, hvad du skal være opmærksom på i rapporterne. Derudover får du overblikket over alvoren af de skader, der evt. måtte være. Med professionel rådgivning bringer dig vi sikkert gennem dit huskøb.

Køber du vores Boligpakke, får du automatisk en byggeteknisk gennemgang med i købet, men du kan også købe den særskilt.

Bankskifte

Vi driver din sag for dig og tager os af alt det praktiske.

Det kan give en tryghed at have en uvildig rådgiver med på din side af forhandlingsbordet. Vores rådgivere tager gerne med dig i banken, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med oprettelse af kreditkort, kassekreditter, etablering af specialkonti, børneopsparing, overførsel af pensionsordning eller hvad du ellers måtte have brug for.

Økonomisk rådgivning

Vi hjælper dig med at få styr på dit budget og få skabt overblik over din privatøkonomi. Dette er en vigtig brik at få på plads, så vi kan indhente finansieringstilbud, der passer til lige netop din økonomi.

Det er let at blive overvældet over mængden af økonomiske dokumenter, du skal læse og forholde dig til i forbindelse med en bolighandel. Det er ikke ualmindeligt at modtage mere end 20 dokumenter i en gennemsnitlig bolighandel. Det svarer til omkring 300 sider, du skal forholde dig til.

Vores uvildige rådgivere kender markedet og bolighandler til fingerspidserne. De hjælper dig med at gennemgå dokumenterne og sikre, at alt er i orden. Så kan du med ro i maven underskrive din bolighandel – og i øvrigt bruge din tid på noget du synes er sjovere.

Vores rådgivere hjælper dig med at blive kreditgodkendt, således at du finder ud af præcist, hvor mange penge du kan købe bolig for.

Boligadvokat

Med Boligpakken får du adgang til uvildig juridisk rådgivning omkring advokatforbehold i boligens købsaftale. Aftalen gennemgås eftertrykkeligt af en advokat, som tjekker at alt er i orden, således at du med tryghed kan underskrive købsaftalen.

Vi hjælper dig med skødeskrivningen, når ejendommens skøde skal overdrages fra sælger til køber. Vores rådgiver sørger for udarbejdelsen af det nye skøde samt tinglysningen, som er en registrering hos det offentlige.

Vi hjælper dig med at udarbejde en opgørelse over ejendommens ejerudgifter iht. overtagelsesdagen samt evt. øvrige aftalte refusionsbeløb i handlen – også kaldet en refusionsopgørelse.

Vi hjælper dig med koordinationen af ejerskifte- og husforsikring i forbindelse med dit boligkøb. Derudover kan vi hjælpe dig med at navigere i hvilke datoer og deadlines, du skal være opmærksom på i processen.

Bemærk dog at indhentning og sammenligning af forsikringstilbud ikke er omfattet i Boligpakken, og derfor er noget, du selv skal varetage.

Bank & Realkredit

Slip for selv at forhandle med banker og realkreditinstitutter. Vi klarer det for dig. Vores uvildige rådgivere kender markedet til fingerspidserne og ved om de priser og vilkår bankerne præsenterer er fair eller ej.

Vi indhenter minimum 3 lånetilbud til dig. Det er naturligvis helt uden forpligtelser og du kan derfor blot takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Vi forhandler de bedste tilbud hjem til dig og skræddersyer en fremtidig økonomisk løsning med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Med oprettelse i vores låneovervågning vil du altid blive gjort opmærksom på når det kan betale sig at omlægge dine lån.

Tilvalg: Juridisk rådgivning

Hvis du har behov for en samejeoverenskomst i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Samejeoverenskomst er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for at få skrevet testamente i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Testamenteskrivning er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for at på lavet et gældsbrev eller et familielån i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Dette er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for en ægtepagt i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Ægtepagter er ikke inkluderet i Boligpakken.

pexels-cottonbro-4569338

Få tid og råd til det du drømmer om

Vi dækker dig 100% ind inkl. byggesagkyndig og boligadvokat.
Vi forhandler og indhenter tilbud på dine vegne, så du kan læne dig trygt tilbage velvidende, at vi skaffer dig de bedste vilkår og billigste priser på lån.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Du betaler ikke med mindre du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Hvorfor søger du en ny bolig?

Uanset hvad din grund er for at søge ny bolig, så kan vores uvildige finansielle rådgivere hjælpe dig igennem hele processen.

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning, så skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.

Hvor meget kan du købe bolig for?

Boligkøbsberegner m. mail

Vores boligkøbsberegner giver dig hurtigt svar på, hvor mange penge du kan købe bolig for.

Det tager kun 1 minut.

press Enter
(BRUG KUN TAL, dvs ingen komma eller punktum) Indtast den månedlige bruttoindkomst, dvs før skat, for hele husstanden.
Hvor mange er i husstanden?
(BRUG KUN TAL, dvs ingen komma eller punktum) Hvor mange penge har du til udbetaling på ny bolig?
Form for egenfinansiering?
Hvis du har flere former for egenfinansiering, vælger du bare den primære.
(BRUG KUN TAL, dvs ingen specialtegn som . ,) Du skal ikke medtage boliggæld, men alt anden gæld såsom billån, SU-lån, forbrugsgæld etc. Hvis du ikke har nogen gæld, skriver du 0
Hvilken gældstype?

Du er næsten i mål!

Nu skal vi bare lige bruge dine kontaktinfo, så vi kan sende dig resultatet af boligkøbsberegneren.

Vores boligeksperter gør boligdrømmen til virkelighed

Uanset om du er tidligt i boligkøbprocessen, eller om du står lige midt i et boligkøb, kan det være en stor hjælp at have os som uvildige rådgivere ved din side. Vi tager dig i hånden og guider dig gennem junglen af dokumenter, lånetyper og alle de mange aspekter, der følger med et boligkøb. Det gør processen overskuelig og nem og sparer dig for en masse tid, penge og besvær.

Husk at dobbelttjekke din email er korrekt, så er du sikker på at modtage dit resultat.
Hvornår regner du med at skulle købe bolig?
Uanset hvor du er i boligkøbsprocessen, er det vigtigt at have et overblik over hvor meget du kan købe bolig for.
Pengerådgivning må gerne kontakte mig angående min beregning og boligkøb
Use Shift+Tab to go back

Få en præcis og personlig beregning – gratis!

Vil du have en mere præcis beregning af dine økonomiske muligheder, anbefaler vi dig at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores uvildige finansielle rådgivere. På mødet kan rådgiveren gennemgå din specifikke økonomiske situation og give dig et mere retvisende billede af din privatøkonomi, lånemuligheder osv. Vi kan også hjælpe dig med at få udfærdiget en kreditgodkendelse (lånebevis), så du ved nøjagtigt, hvor meget du kan købe bolig for. Så kan du slå til med det samme, når du finder din drømmebolig. 

FAQ

Når man får uvildig økonomisk rådgivning betyder det at den rådgivning man modtager er 100% uafhængig af banker og andres interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler vi forhandler hjem på dine vegne, derfor har vi udelukkende dine interesser som kunde for øje.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept der kaldes No cure No pay, og det betyder altså at vi et langt stykke hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100% uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i tilbud vi skaffer fra bankerne.

Vores tilbud til dig er altså 100% uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Alle boligkøb er unikke og forskellige

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for boligkøbsrådgivning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansier vores honorar som en del af dit boligkøb, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.

Vi sparer dig for penge, tid og besvær

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.