BOOK GRATIS MØDE
i ODENSE
You are here:

Få Økonomisk Rådgivning i Odense af vores uvildige finansielle rådgivere

Rasmus Birkholm

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6140 4766

Rasmus Birkholm har sin baggrund fra bankverdenen, hvor han primært har arbejdet med privatkunder og været afdelingsansvarlig for både forsikrings- og ungdomsområdet.

Rasmus er som rådgiver nærværende, rolig af sind og god til at tænke i kreative løsninger, som kunden måske ikke selv havde overvejet. Han går op i at skræddersy sine løsninger, så de passer præcis til den enkelte kundes behov og drømme.

Privat bor Rasmus i Kerteminde på Fyn og er en meget sportsglad herre, der især holder af at følge med i og selv spille håndbold.

Søren K. Poulsen

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 8875

Søren er både uddannet inden for økonomi samt ejendomsmægler og har desuden en efteruddannelse som Købermægler. Han kender derfor godt til hele boligkøbsprocessen og er erfaren i at rådgive sine kunder hele vejen.

Sørens kompetence som rådgiver ligger i at finde frem til kundens drømme og arbejde ud fra dem, når han skal sammensætte en god fremtidig økonomisk løsning. Han elsker følelsen af at hjælpe en kunde, der har mødt stor modvillighed i egen bank, tættere på sine drømme.

Søren elsker stort set alt sport, især fodbold og golf er noget der kan få ham op af rådgiverstolen.

Mortan Storm

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2784 4649

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold.

Jane Printzlau

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 2431

Jane er uddannet finansøkonom og har arbejdet i over 12 år i banken som både erhvervs- og privatrådgiver og underviser desuden  i finansiel rådgivning på erhvervsrådgiveruddannelsen.

I sin rådgivning er Jane dygtig til at gøre svære termer letforståelige og udfordrer gerne bankerne, så hun får de bedste løsninger. Jane er meget lyttende, nærværende og en ærlig sparringspartner igennem hele rådgivningsprocessen.

Jane har en indre håndværker gemt i sig og nyder at istandsætte sit hjem og bruge sine hænder.

Få Økonomisk Rådgivning i Odense

På vores kontor i Odense får du økonomisk rådgivning og 360º hjælp til dit boligkøb eller omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit instituter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Odense med en vores uvildige rådgivere.

Pengerådgivning Odense

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.