BOOK GRATIS MØDE
i VEJLE
You are here:

Få Økonomisk Rådgivning i Vejle af vores uvildige finansielle rådgivere​

Mortan Storm

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2784 4649

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold.

Per Bahne

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2199 0110

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne.

Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Volkan Sahin

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 4426

Volkan har en baggrund som både ejendomsmægler og bankrådgiver og har derfor stor erfaring med bolighandel og hele processen lige fra boligsøgning til endelig finansiering. Han er dygtig til at se nye perspektiver og tænke ud af boksen, når han skal skræddersy gode økonomiske løsninger med kunden i fokus.

Volkan er et rigtigt familiemenneske, der elsker at bruge sin fritid med sin kone og 2 små børn.

Tunahan Nuh Gunes

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 7791

Tekst på vej

Få Økonomisk Rådgivning i Vejle

På vores kontor i Vejle får du økonomisk rådgivning og 360º hjælp til dit boligkøb eller omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit instituter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Vejle med en vores uvildige rådgivere.

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.