MISTER DIN ANDELSBOLIGFORENING PENGE?
Få økonomisk rådgivning om din andelsboligforenings låneoptimeringsmuligheder
BLIV KONTAKTET
You are here:

Prøv et gratis rådgivningsmøde

Få hurtigt og nemt overblik

over din forenings optimeringsmuligheder

Sidder du i bestyrelsen af en andelsboligforening? Vores eksperter kan hjælpe dig med at få hurtigt overblik over din forenings økonomi og optimeringspotentiale, så der eksempelvis kan findes råd til forbedringer, vedligehold eller reduktion af boligydelsen.

 

Få en gratis vurdering

Hos Pengerådgivning tilbyder vi andelsforeninger at få en gratis og uforpligtende vurdering af foreningens økonomi. Det foregår ved at en af vores finansielle eksperter gennemgår foreningens forhold og regner det hele igennem. Du får altså vores rådgiverens vurdering af, om foreningens økonomi kan optimeres ,og om der kan være besparelser ved eksempelvis en låneomlægning. 

Både vurdering af ejendommen og bidragssatser er forskellige fra kreditforening til kreditforening. Vi samarbejder med samtlige kreditforeninger i Danmark og sammenligner muligheder og vilkår fra dem, så i sparer både tid og og penge ved at få os til at klare forhandlingen.

Vurderingen er 100% gratis og uforpligtende.

 

Dét skal du medbringe på mødet

For at kunne vurdere din forenings sag, bedes du medbringe følgende af foreningens oplysninger og dokumenter: 

  • Regnskaber
  • Låneoplysninger 

Derudover kræver mødet ingen forberedelse fra din side – vi regner det hele igennem for dig og besvarer alle dine spørgsmål.

Mødet er relevant for din forening, hvis I:

Mødet kan foregå på ét af vores kontorer eller online over et video-kald.

Hvis du er i tvivl om det giver mening for din forening af få jeres økonomi gennemgået er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802 eller skrive til os via vores kontaktformular. 

Få klarhed over jeres forenings sparepotentiale

Alt dette får du helt gratis: