BOOK GRATIS MØDE
i HILLERØD
You are here:

Få Økonomisk Rådgivning i Hillerød af vores uvildige finansielle rådgivere​

Niclas Press

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2032 8166

Niclas Press har næsten 20 års erfaring fra bankverdenen og derfor stort kendskab til alle privatøkonomiske emner, herunder både boligkøb og omlægninger.

Som uvildig rådgiver går Niclas op i at skabe det økonomiske overblik for sine kunder og trække banksproget ned på et niveau, hvor alle kan være med og forstå de ændringer der bliver foretaget.

Privat bor Niclas med sin familie i Nordsjælland i Gilleleje, hvor fritiden går med sport, venner og jævnlige ture til havnen i Gilleleje for at få noget frisk luft og is.

Mads Engel Bruhn

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 2365

Mads er oprindeligt uddannet ejendomsmægler og har mere end 14 års erfaring med salg af boliger og derfor stor erfaring med købsprocessen og forhandling af priser.

Mads er som person en meget smilende og nærværende person, og hans styrke ligger i at være stærk kommunikativ og en dygtig sparringspartner gennem hele processen.

Som uvildig rådgiver, giver det Mads en stor glæde at kunne gøre en reel forskel for sine kunder, så de lander tættere på deres drømme.

Mads elsker at bruge sin fritid med familien, hvor han holder af at være i naturen og komme helt ned i gear.

Kim Aabenhuus

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 1704

Kim har med sine 15 års erfaring fra realkreditinstut- og bankverdenen opnået stor viden omkring privatøkonomi og boligfinansiering.

Som uvildig rådgiver sætter Kim en ære i at finde de bedste fremtidige løsninger med udgangspunkt i kundens egne drømme og behov. Han gør en dyd ud af at gøre økonomi til noget alle kan forstå, så man kan træffe gode beslutninger med ro i maven.

I sin fritid elsker Kim at bruge sin tid på golfbanen og at rejse med sin familie.

Få Økonomisk Rådgivning i Hillerød

På vores kontor i Hillerød får du økonomisk rådgivning og 360º hjælp til dit boligkøb eller omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit instituter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Hillerød med en vores uvildige rådgivere.

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.