RÅDGIVERNES BEDSTE RÅD
Her deler vores uvildige finansielle rådgivere ud af deres ekspertviden, som kan hjælpe dig med at spare penge på bank og realkredit.
You are here:

Se vores webinarer

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Det siger kunderne om Pengerådgivning

Jesper
Læs mere
Tydeligvis ingen skjult dagsorden
Jan var vores kontaktmand fra start til slut. Der var tydeligvis ingenskjult dagsorden hos Pengerådgivning.

De forsøger ikke at sælge specifikke banker/varere. Jan var meget nøgtern omkring de emner som var interessante for os.
Anders
Læs mere
Gjorde det som min bank ikke fik gjort
Pengerådgivning gjorde det som min bank ikke fik gjort, nemlig at rådgive mig og fruen, så vi kan se en ende på nogle store lån. Rådgivningen, og det efterfølgende bankskifte, har ændret væres økonomi for resten af livet.

Vi blev rådgivet kompetent, humoristisk og nærværende. Tak.
Lenart
Læs mere
Fantastisk oplevelse og service!
Christian fra Pengerådgivning har sparet mig for næste 8.000 kr. om måneden ved at omlægge mit boliglån. Noget som jeg havde prøvet, inden jeg tog kontakt til Pengerådgivning, men slet ikke kunne komme i nærheden af.

Det kan varmt anbefales og hvis man slet ikke er tilfreds med de tilbud man får, kan man sige pænt nej tak helt gratis.
Lisbeth
Læs mere
Tøv ikke med at få den økonomiske rådgivning du har brug for
Det var tilfældigheder der gjorde, at vi kom i kontakt med Malene, en uvildig økonomisk rådgiver hos Pengerådgivning.

Vi havde aldrig forestillet os, at helt almindelige mennesker som os, ældre, uden formue og opsparing, men ejere af et hus, kunne genforhandle vores huslån. Men det kunne vi, og nu kan vi både sove roligt om natten og få råd til at lave nødvendige forbedringer.
Hanne
Læs mere
Superkompetent og klog rådgivning
Fra ikke at kunne se positivt på min økonomi og dermed ikke det langsigtede perspektiv, modtog jeg rådgivning af Nicolaj fra Pengerådgivning, hvilket gav mig både stort overblik, klarhed og ro i maven. Og ikke mindst se muligheder, jeg ikke selv kunne regne ud både på den korte og den lange bane.

Jeg følte mig i kompetente hænder fra dag 1 i processen bla. også ved at Nicolaj deltog i mit bankmøde med min rådgiver - det gav mig ny selvtillid og netop den opbakning, jeg havde brug for.

Tak til Pengerådgivning!
Tidligere
Næste

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.