Webinar

Sådan udnytter du din friværdi bedst muligt og sikrer dig, du har de rette lån

Ved du, om du har friværdi i din bolig, og hvilke fordele det kan give dig?

Er du boligejer, og skylder du mindre i din bolig, end hvad den forventeligt er værd, har du friværdi. Det er altså forskellen mellem den gæld, du allerede har i boligen og boligens værdi i dag. Friværdi giver dig nogle helt fordelagtige muligheder, som du måske ikke nødvendigvis er opmærksom på. De muligheder vil vi gerne gøre dig lidt klogere på.

Vidste du eksempelvis, at du potentielt kan komme til at sidde billigere i måneden? At du potentielt kan få meget bedre lånevilkår, end dem du har i banken dag? At du har mulighed for at tilpasse din økonomi og lån, så de i langt højere grad understøtter dine behov og drømme? 

Har du friværdi, er det i hvert fald en rigtig god anledning til at få kigget på dine lån og bank-setup. Tilmeld dig vores webinar, og bliv klogere på dine muligheder – de fleste bliver overrasket over, hvor meget de går glip af!

Facebook
LinkedIn
Email

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Start dialogen her

så kontakter vi dig hurtigst muligt
Kontakt - Webinar
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomiske rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay