Få overvåget dine lån helt gratis med vores nye låneovervågning, Okulus

Er dine realkreditlån stadig fordelagtige, eller taber du penge hver eneste måned?

Bør du omlægge dine lån nu?

Tilmeld dig og få overvåget dine lån

You are here:

Opret dig i vores låneovervågning, Okulus

Vores spritnye låneovervågningssystem, Okulus, er klar! Vi kalder det version 1.0, da vi fortsat vil udvikle videre på systemet og løbende tilføje flere fede funktioner. Du kan nu oprette dig via knappen herunder. Det er selvfølgelig helt gratis.

Okulus-laaneovervaagning

Sådan kommer du i gang

Der kan være mange penge at spare ved at omlægge dine lån på det rigtige tidspunkt.

Når dine lån oprettes i vores låneovervågning, Okulus, bliver de hver uge opdateret i ssytemet ud fra det gældende rentemarked. På den måde er du altid på forkanten med, om der kan være muligheder i at omlægge. Har du brug for at få kigget yderligere ned i din økonomi og få lavet beregninger på dine lånemuligheder, har du altid mulighed for at booke et gratis møde.

Er dine lånevilkår opdaterede?

Hvis du er som de fleste, glemmer du alt om dit realkreditlån ganske kort tid efter blækket er tørt på din låneaftale.

Problemet er bare at lånemarkedet ikke står stille. Det udvikler sig konstant.

Og det betyder, at de priser og forhold du har forhandlet hjem, pludselig kan udvikle sig til overpriser uden du bemærker det. Rigtig mange danskere går udvidende glip af tusindvis af kroner på den konto hvert eneste år.

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Ring til os på

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan optimere din boligøkonomi, så er du velkommen til at ringe til os eller booke et 30 minutters intro møde, hvor vi hjælper dig med at blive oprettet i vores låneovervågning.

Book et intromøde

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.