FAQ​

Find svar på de mest stillede spørgsmål fra vores kunder

Om du ønsker et fysisk eller online møde, kan du nemt booke et gratis møde her på siden:

1) Tryk på knappen “

2) Vælg den afdeling, hvor du vil have et møde. Hvis du vil have et onlinemøde, vælger du bare en vilkårlig afdeling

3) Vælg en rådgiver, og vælg en af de ledige dage i kalenderen. Er der ikke ledige tider på din ønskede dag, så prøv at vælge en af vores andre rådgivere

4) Vælg et tidspunkt

5) Udfyld dine kontaktinformationer, og vælg, om mødet skal være fysisk eller online

Mødet er nu booket, og du modtager en bekræftelse på mail – vi glæder os til at se dig!

Når man får uvildig økonomisk rådgivning betyder det at den rådgivning man modtager er 100% uafhængig af banker og andres interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler vi forhandler hjem på dine vegne, derfor har vi udelukkende dine interesser som kunde for øje.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept der kaldes No cure No pay, og det betyder altså at vi et langt stykke hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100% uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i tilbud vi skaffer fra bankerne.

Vores tilbud til dig er altså 100% uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for boligkøbsrådgivning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansier vores honorar som en del af dit boligkøb, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.