vi er uvildige, og vi er altid på din side

You are here:

Vi ser muligheder i din økonomi, som du nok ikke har fået præsenteret i banken. Og sammen finder vi ud af, hvordan vi opfylder dine drømme.

Vores værdier er baseret på:

Tryghed

Vi arbejder ud fra tillid og ordentlighed, som er essentielt for at sikre en god proces og tryghed hele vejen igennem.

Kundefokus

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og gør os meget umage for at sætte os grundigt ind i hver enkelt kundes unikke situation.

Professionalisme

Vi arbejder med stor ekspertise og er ambitiøse, når vi forhandler med banker og realkreditinstitutter på vegne af vores kunder.

Vi modtager kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair.​

Din tryghed betyder alt for os

Vi er godkendt af Finanstilsynet

Din tryghed er vigtig for os. Pengerådgivning.dk er godkendt af Finanstilsynet og er dækket af rådgiveransvarsforsikring. Det er din garanti for, at du får den rette, professionelle rådgivning. Og det betyder, at du kan føle dig 100 % tryg ved at følge vores rådgivning.

Det sidste år har vi hjulpet

familier med omlægning af lån
0

Det sidste år har vi hjulpet

familier med deres boligkøb
0

Vi lægger stor vægt på, at vi er uvildige.
Fordi det er vigtigt

”Bankrådgiveren har en modstridende dobbeltrolle som sælger og rådgiver, og det kan give interessekonflikter – særligt hvis bankrådgiveren samtidig er under pres fra ledelsen for at sælge. Vil du have rådgivning, der er uafhængig af salgsmotiver, skal du benytte dig af uafhængige finansielle rådgivere.”

Ordet uvildig betyder uafhængig og upartisk – og det er lige netop dét, der kendetegner vores rådgivere. Vi er uafhængige af banker og realkreditinstitutter og arbejder udelukkende for at skaffe dig så gode og økonomiske løsninger som muligt. Det faktum, at vi er uvildige, er din tryghedsgaranti for, at vi altid er på DIN side og kun varetager dine interesser.


Slut med spekulationer om, hvorvidt din rådgiver viser dig de bedste muligheder

Er du nogensinde gået ud af banken efter et møde og egentlig været i tvivl om, hvorvidt du er blevet præsenteret for den mest optimale løsning? Med os i ryggen behøver du ikke spekulere på, om du kan få bedre vilkår. For vi vil ALTID forhandle de bedst mulige vilkår til dig, og vi er gennemsigtige omkring dine muligheder i hele forløbet.

Vores historie

Idéen om at starte en virksomhed, funderet på økonomisk rådgivning, starter i 2014. Vores indehaver og founder, Nicolaj Christensen, sidder på det tidspunkt som rådgiver på 8. år i en bank og har store drømme for fremtiden. Men han kan også mærke, at de idéer, han brænder for, ikke kan føres ud i en bank. Det er derfor her, at tanker om egen virksomhed bliver født. 

Årene efter viser sig at blive en stor læring for Nicolaj. I 2015 starter han som salgskonsulent i en tekstil-virksomhed for at mærke, om den selvstændige vej er den rigtige. Meget frihed, selvbestemte arbejdstider, men også meget hårdt arbejde. Ikke desto mindre opstår følelsen af at skulle gå all in. 

Det resulterer i, at Pengerådgivning som virksomhed ser dagens lys i 2016. Lejlighedens Walk in closet i privaten bliver inddraget til kontor. Pensionsopsparingen hæves til brug for startkapital . Nu skal vi fremad! Nicolaj ansætter eksterne konsulenter; ambitionerne er store, og det samme er budgetterne. Men det viser sig, at tilgangen måske var en smule naiv. For året ender næsten med en konkurs. 

Der skal noget damage control til nu. Og så skal der rent fokus på kerneforretningen, som er rådgivning inden for boligkøb og omlægning. Sideløbende kæmper Nicolaj sin egen personlige kamp, for han ser det ikke som en mulighed at fejle.

 

En ny begyndelse 

Med erfaringen og nedturen fra sidst siddende på rygraden starter vi på en ny begyndelse i 2017. Vi får blandt andet ansat en ny medarbejder, som sidder i Jylland. Således kan vi nu skrive, at Pengerådgivning er landsdækkende! Men der arbejdes også hårdt. På det her tidspunkt har Nicolaj  arbejdsuger op mod 70 timer, og alle leads bliver taget imod med kæmpe stolthed og ydmyghed. 

Også online markedsføring bliver en ny satsning. Og alle tiltagene ser ud til at give pote, for væksten bliver ved. I 2018 får vi nye lokaler, og der er stort fokus på omsætning og stabilitet. Fundamentet til en solid og god forretning ser ud til endelig at være støbt. 

Fra 2019 og frem kommer der hele tiden nye kollegaer med på holdet, ligeledes med indgåelse af nye samarbejder. Vi beviser i Pengerådgivning, at vores succes ikke bare er held, men at vi har en reel eksistensberettigelse, og at der er mange danskere derude, som har brug for lige præcis vores service!


I dag og frem

I dag sidder vi +50 ansatte, fordelt over hele landet i vores ni afdelinger! Vi er slet ikke færdige med at hjælpe danskerne med boligkøb og omlægning. For selvom økonomi kan være super komplekst, er det vigtigt at tage stilling til. Og vi vil gerne udbrede budskabet om, at banken ikke er den eneste løsning, når det kommer til økonomisk rådgivning.

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.