VI ER ALTID PÅ DIN SIDE

Hos Pengerådgivning tilbyder vi uvildig økonomisk rådgivning for privatpersoner. Vi hjælper dig med at spare tid, penge og besvær på dit boligkøb eller låneomlægning

You are here:

Om Pengerådgivning

Pengerådgivning er en uvildig, finansiel virksomhed, der hjælper med at optimere private kunders økonomi. Vi er specialister i rådgivning omkring bolighandel og låneomlægninger.

Vores rådgivning er 100% uvildig og i modsætning til mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair.

Vores værdier er baseret på:

Tryghed

Vi arbejder ud fra tillid og ordentlighed, som er essentielt, for at sikre en god proces og tryghed hele vejen igennem.

Kundefokus

Vi møder vores kunder i øjenhøjde og gør os umage for at sætte os grundigt ind i hver enkelt kundes unikke situation.

Professionalisme

Vi arbejder med stor ekspertise og er ambitiøse  når vi forhandler med banker og realkreditinstitutter på vegne af vores kunder.

Det sidste år har vi hjulpet

0
danskere med omlægning af lån

Det sidste år har vi hjulpet

0
danskere med deres boligkøb

Vi er uvildige og altid på din side

Det er din tryghedsgaranti for at vi altid er på DIN side og varetager dine interesser overfor eks. ejendomsmæglere, banker og realkreditinstitutter. Læs mere om, hvad det vil sige at være uvildig, og hvorfor det er afgørende for dig, når du vælger en finansiel rådgiver. 


Hvad betyder uvildig? Og hvorfor er det vigtigt for dig? 

Ordet uvildig betyder uafhængig og upartisk – og det er lige netop dét, der kendetegner vores rådgivere. De er uafhængige af banker og realkreditinstitutter og arbejder udelukkende for at skaffe dig så gode og økonomiske løsninger som muligt.

”Bankrådgiveren har en modstridende dobbeltrolle som sælger og rådgiver, og det kan give interessekonflikter – særligt hvis bankrådgiveren samtidig er under pres fra ledelsen for at sælge. Vil du have rådgivning, der er uafhængig af salgsmotiver, skal du benytte dig af uafhængige finansielle rådgivere.”

Vi sparer dig for tid, penge og besvær

Vi gør det nemt og billigt for dig at have styr på din privatøkonomi. Vi forhandler på dine vegne og hjælper dig som sparringspartner igennem dine økonomiske udfordringer. Vi klarer besværet og skaffer dig de bedste priser.

Tryghedsgaranti

Vi er godkendt af Finanstilsynet

Din tryghed er vigtig for os. Pengerådgivning.dk har tilladelse fra Finanstilsynet og er dækket af rådgiveransvarsforsikring. Det betyder at du kan føle dig 100% tryg ved at følge vores rådgivning.

Tryghedsgaranti

Vi er godkendt af Finanstilsynet

Din tryghed er vigtig for os. Pengerådgivning.dk har tilladelse fra Finanstilsynet og er dækket af rådgiveransvarsforsikring. Det betyder at du kan føle dig 100% tryg ved at følge vores rådgivning.

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.