OMLÆGNING AF LÅN PÅ DEN NEMME MÅDE
Er du boligejer? Er du nysgerrig på, om det kan betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån, banklån eller andelsboliglån?
LÆS OM LÅNEPAKKEN
OMLÆGNING AF LÅN PÅ DEN NEMME MÅDE
Er du boligejer? Er du nysgerrig på, om det kan betale sig for dig at omlægge dit realkreditlån, banklån eller andelsboliglån?
LÆS OM LÅNEPAKKEN
BOLIG- OG REALKREDITLÅN?
Få overblik over dine muligheder og svar på, hvor meget du kan spare ved at omlægge dine lån.
BOOK ET GRATIS MØDE
You are here:
omlægning af lån, låneomlægning, realkreditlån, boliglån

Omlægning af lån
Kan du spare penge?

Der kan være mange penge at spare ved at omlægge lån, men det kan være svært og uoverskueligt at gennemskue, om det kan betale sig.

Har du et realkreditlån, og er du i tvivl, om du har den bedste løsning, eller om du skal få foretaget en låneomlægning? Vores uvildige eksperter er altid klar til at hjælpe dig med en gratis vurdering af potentialet ved at omlægge dine lån.
låneomlægning

Hvad er en låneomlægning?

Låneomlægning betyder, at du lægger dit lån om til et andet. Der findes forskellige situationer, hvor det giver mening at omlægge.

Om en omlægning af lån kan betale sig for dig, er en individuel vurdering, som bør baseres på en konkret beregning af din økonomi. Vi anbefaler, at du får en uvildig rådgiver til at regne på, om en omlægning giver mening for dig.

Gratis lånerådgivning

Lige nu har du mulighed for at modtage vores eksperters rådgivning helt gratis og uforpligtende. Få råd og vejledning om dine muligheder for at spare penge ved at omlægge banklån, realkreditlån eller andelsboliglån.

Hvad indeholder Lånepakken?

Vi skræddersyr altid Lånepakken, så den passer til dine behov.
Oversigten nedenfor giver dig en idé om de former for rådgivning, der kan indgå i din Lånepakke.
Klik på pilene for at folde menupunkterne ud og læse mere om hvert punkt.

Økonomisk rådgivning

Vi hjælper dig med at få styr på dit budget og få skabt overblik over din privatøkonomi. Dette er en vigtig brik at få på plads, så vi kan indhente finansieringstilbud, der passer til lige netop din økonomi.

Når du kommer til et møde hos os, hjælper vi dig med at finde de rette økonomiske dokumenter, vi skal bruge, for at kunne danne os et samlet overblik over din økonomi. Det gælder f.eks. årsopgørelse, pensionsinfo, lønsedler, kontoudtog og andre relevante dokumenter, der giver os de bedste forudsætninger for at arbejde med din økonomi. Det sikrer en hurtig og effektiv proces, samtidig med at du slipper for besværet forud for mødet.

Vores rådgivere hjælper dig med at blive kreditgodkendt, således at du finder ud af præcist, hvor mange penge du kan købe bolig for.

Bank & Realkredit

En ejendomsvurdering er en såkaldt kreditvurdering af din bolig, som danner grundlag for dine lånemuligheder.

Vi bestiller vurderingen for dig, således at vi har det rette grundlag for at kunne indhente tilbud til dig fra banker og realkreditinstitutter.

Slip for selv at forhandle med banker og realkreditinstitutter. Vi klarer det for dig. Vores uvildige rådgivere kender markedet til fingerspidserne og ved om de priser og vilkår bankerne præsenterer er fair eller ej.

Vi indhenter minimum 3 lånetilbud til dig. Det er naturligvis helt uden forpligtelser og du kan derfor blot takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Lånemarkedet udvikler sig over tid. Vi tilbyder gratis at holde øje med markedet for dig, ved at tilføje dine lån til vores avancerede låneovervågningssystem. Så får du straks automatisk besked, hvis ændringer i markedet betyder, at du kan spare penge ved at omlægge dine lån igen i fremtiden.

Bankskifte

Vi driver din sag for dig og tager os af alt det praktiske.

Det kan give en tryghed at have en uvildig rådgiver med på din side af forhandlingsbordet. Vores rådgivere tager gerne med dig i banken, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med oprettelse af kreditkort, kassekreditter, etablering af specialkonti, børneopsparing, overførsel af pensionsordning eller hvad du ellers måtte have brug for.

Tilvalg: Juridisk rådgivning

Hvis du har behov for en samejeoverenskomst i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Samejeoverenskomst er ikke inkluderet i Lånepakken.

Hvis du har behov for at få skrevet testamente i forbindelse med din låneomlægning, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Testamenteskrivning er ikke inkluderet i Lånepakken.

Hvis du har behov for en ægtepagt i forbindelse med din låneomlægning, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Ægtepagter er ikke inkluderet i Lånepakken.

Hvis du har behov for skødeskrivning i forbindelse med din låneomlægning, kan vores samarbejdende advokater klare det for dig.

Få en realistisk vurdering af din boligs værdi på kun få minutter.

Vi gør det let og trygt at låne penge

I stedet for at du skal rådføre dig med flere rådgivere og indhente tilbud fra flere forskellige banker, har vi gjort det nemt, trygt og ikke mindst overskueligt at låne penge og lave omlægning af lån.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Besparelser

Vores uvildige eksperter er altid klar til at hjælpe dig med en gratis vurdering af potentialet ved at omlægge lån.

Der kan være mange penge at spare ved en låneomlægning, men det kan være svært og uoverskueligt at gennemskue, om det kan betale sig.

Tryghed

Vi står klar med ubegrænset sparring igennem hele processen.

Vores rådgivning er uvildig, hvilket er din garanti for at vi altid er 100% på din side. Pengerådgivning er desuden godkendt af Finanstilsynet og dækket af rådgiveransvarsforsikring.

Tid

Vi forhandler på dine vegne, indhenter tilbud og finder dine økonomiske papirer for dig.

Kort sagt driver vi din sag, laver alt arbejdet for dig og sparer dig for en masse tid, penge og besvær, så du kan bruge din tid på det der er vigtigt for dig.

Er Lånepakken noget for dig?

Overvejer du en låneomlægning og kan du svare ja til et eller flere af nedenstående punkter, så kan omlægning af lån og Lånepakken være det rigtige for dig:

Par sidder og snakker omlægning af lån

Vi er uvildige og på DIN side​

Al den hjælp og rådgivning du får hos Pengerådgivning er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

FAQ

Når man får uvildig økonomisk rådgivning betyder det at den rådgivning man modtager er 100% uafhængig af banker og andres interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler vi forhandler hjem på dine vegne, derfor har vi udelukkende dine interesser som kunde for øje.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept der kaldes No cure No pay, og det betyder altså at vi et langt stykke hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100% uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i tilbud vi skaffer fra bankerne.

100% uforpligtende

Vores tilbud til dig er altså 100% uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Alle låneomlægninger er unikke og forskellige

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for en låneomlægning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansier vores honorar som en del af dit låneomlægning, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.

SLIP BEKYMRINGERNE

Pengerådgivning tilbyder at overvåge dine lån for dig. Så er du altid sikker på, at du har de bedste priser. Hvis det kan betale sig at lægge dine lån om, får du nemlig straks besked fra os.