BOOK GRATIS MØDE
i ROSKILDE
You are here:

Få Økonomisk Rådgivning i Roskilde af vores uvildige finansielle rådgivere​

Christian Sunddal

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 7168

Christian Sunddal er uddannet fra banken, hvor han har arbejdet i mere end 20 år med særligt bank- og realkreditfinansiering.

Christian har en holistisk tilgang til økonomi og gør en dyd ud af at møde sine kunder i øjenhøjde og forstå deres specifikke situation og ønsker. Som uvildig rådgiver er Christian god til at komme omkring nye og måske ikke åbenlyse løsninger, for at sikre kundes interesser på bedst mulige måde.

I sin fritid elsker Christian at tilbringe tid med at arbejde i haven og holder af en frisk cykeltur.

Camilla Hjort

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 8806

Jasper Hedegaard

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 7134

Jasper Hedegaard er uddannet markedsføringsøkonom, Ejendomsmægler og Finansiel rådgiver og har over 8 års erfaring fra den finansielle sektor, hvor han har arbejdet indenfor både, forsikring, bank og bolighandel.

Jasper er resultatorienteret og brænder for at hjælpe sine kunder i mål med deres drømme. Hans baggrund som mægler, gør ham særlig stærk til boligkøbssager, hvor der skal forhandles både pris på bolig og sikres den rette finansiering. Når Jasper holder fri, bruger han tiden med sin lille familie eller på grønsværen med det lokale senior-fodboldhold, Vor frue IF.

Få Økonomisk Rådgivning i Roskilde

Du kan få økonomisk rådgivning i Roskilde. På vores kontor centralt liggende i byen giver vi dig 365º hjælp til boligkøb og omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit institutter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Roskilde med en vores uvildige rådgivere.

Økonomisk rådgivning Roskilde hos Pengerådgivning

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.