Køb sommerhus med uvildig rådgivning i ryggen

Vi ser mulighederne i jeres økonomi og forhandler de bedst mulige lånevilkår, så I kan realisere jeres drøm om et fristed for familien

You are here:

Vi har din ryg i hele købsprocessen, så du kan læne dig trygt tilbage

Vi tilbyder uvildig økonomisk rådgivning, uanset hvor du er i fasen med dit boligkøb, så vi sikrer, at du kommer trygt i mål og får det nye fristed, du har drømt om. Med os i ryggen har du en forhandlingsmakker, som kun står på din side af forhandlingsbordet. På den måde kan du selv læne dig tilbage med tryghed i maven. En tryghed, som kan være uundværlig, når du står overfor en af de største investeringer i dit liv. 

Vi kigger på din økonomi og drømme for fremtiden og sikrer, at du får en skræddersyet løsning med den bedst mulige finansiering i banken. Hos Pengerådgivning bliver din sag aldrig et samlebåndsprodukt.

Se, hvad vores kunder siger om os

Vores Boligpakke indeholder alt, hvad du har brug for, når du står overfor at købe sommerhus

Boligrådgivning

Står du overfor et nyt boligkøb, så hjælper vi med at finde den rette bolig for dig ift. dine ønsker og økonomi.

Vi rådgiver dig om, hvordan du forhandler boligens pris og agerer talerør overfor ejendomsmægleren, når der skal bydes på en bolig og forhandles overtagelse og vilkår.

I samarbejde med Botjek tilbyder vi en byggeteknisk gennemgang. De fleste hushandler foregår med hjertet, og når du finder din drømmebolig, er det rigtig fornuftigt, at du holder hovedet koldt. Det er vigtigt, at du sætter dig godt ind i de byggetekniske forhold og rapporter, så du reelt ved, hvad det er for en bolig, du køber. Selvom du har handlet hus eller lejlighed før, kan det være svært at gennemskue, og det er lige præcis her vi kan hjælpe dig.

Vi giver dig 2 timers byggeteknisk rådgivning, hvor du får at vide, hvad du skal være opmærksom på i rapporterne. Derudover får du overblikket over alvoren af de skader, der evt. måtte være. Med professionel rådgivning bringer dig vi sikkert gennem dit huskøb.

Køber du vores Boligpakke, får du automatisk en byggeteknisk gennemgang med i købet, men du kan også købe den særskilt.

Bankskifte

Vi driver din sag for dig og tager os af alt det praktiske.

Det kan give en tryghed at have en uvildig rådgiver med på din side af forhandlingsbordet. Vores rådgivere tager gerne med dig i banken, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med oprettelse af kreditkort, kassekreditter, etablering af specialkonti, børneopsparing, overførsel af pensionsordning eller hvad du ellers måtte have brug for.

Økonomisk rådgivning

Vi hjælper dig med at få styr på dit budget og få skabt overblik over din privatøkonomi. Dette er en vigtig brik at få på plads, så vi kan indhente finansieringstilbud, der passer til lige netop din økonomi.

Det er let at blive overvældet over mængden af økonomiske dokumenter, du skal læse og forholde dig til i forbindelse med en bolighandel. Det er ikke ualmindeligt at modtage mere end 20 dokumenter i en gennemsnitlig bolighandel. Det svarer til omkring 300 sider, du skal forholde dig til.

Vores uvildige rådgivere kender markedet og bolighandler til fingerspidserne. De hjælper dig med at gennemgå dokumenterne og sikre, at alt er i orden. Så kan du med ro i maven underskrive din bolighandel – og i øvrigt bruge din tid på noget du synes er sjovere.

Vores rådgivere hjælper dig med at blive kreditgodkendt, således at du finder ud af præcist, hvor mange penge du kan købe bolig for.

Boligadvokat

Med Boligpakken får du adgang til uvildig juridisk rådgivning omkring advokatforbehold i boligens købsaftale. Aftalen gennemgås eftertrykkeligt af en advokat, som tjekker at alt er i orden, således at du med tryghed kan underskrive købsaftalen.

Vi hjælper dig med skødeskrivningen, når ejendommens skøde skal overdrages fra sælger til køber. Vores rådgiver sørger for udarbejdelsen af det nye skøde samt tinglysningen, som er en registrering hos det offentlige.

Vi hjælper dig med at udarbejde en opgørelse over ejendommens ejerudgifter iht. overtagelsesdagen samt evt. øvrige aftalte refusionsbeløb i handlen – også kaldet en refusionsopgørelse.

Vi hjælper dig med koordinationen af ejerskifte- og husforsikring i forbindelse med dit boligkøb. Derudover kan vi hjælpe dig med at navigere i hvilke datoer og deadlines, du skal være opmærksom på i processen.

Bemærk dog at indhentning og sammenligning af forsikringstilbud ikke er omfattet i Boligpakken, og derfor er noget, du selv skal varetage.

Bank & Realkredit

Slip for selv at forhandle med banker og realkreditinstitutter. Vi klarer det for dig. Vores uvildige rådgivere kender markedet til fingerspidserne og ved om de priser og vilkår bankerne præsenterer er fair eller ej.

Vi indhenter minimum 3 lånetilbud til dig. Det er naturligvis helt uden forpligtelser og du kan derfor blot takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Vi forhandler de bedste tilbud hjem til dig og skræddersyer en fremtidig økonomisk løsning med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Med oprettelse i vores låneovervågning vil du altid blive gjort opmærksom på, når det kan betale sig at omlægge dine lån.

Tilvalg: Juridisk rådgivning

Hvis du har behov for en samejeoverenskomst i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Samejeoverenskomst er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for at få skrevet testamente i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Testamenteskrivning er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for at på lavet et gældsbrev eller et familielån i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Dette er ikke inkluderet i Boligpakken.

Hvis du har behov for en ægtepagt i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Ægtepagter er ikke inkluderet i Boligpakken.

koeb sommerhus_udsigt

Det første skridt mod sommerhuset er et uforpligtende møde hos os

Vil du høre nærmere om, hvad dine muligheder er for at købe et sommerhus, så tilbyder vi et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde med en af vores uvildige rådgivere, hvor du får sparring og råd.

Det indledende møde er altid gratis, hvor vi sammen kigger på dine muligheder. Herefter indhenter vi de bedste tilbud til dig fra forskellige banker, og sammen finder vi den optimale løsning for dig.

Vi tager altid højde for dine ønsker og drømme for fremtiden. Har du allerede fundet nogle konkrete salgsopstillinger på sommerhuse, der ser interessante ud, så tager du dem bare med til mødet. Så gør vi alt, hvad vi kan, for at få økonomien til at matche, så dit sommerhuskøb går igennem!

Book møde

Vil du sætte dig bedre ind i, hvad du skal være obs på i et sommerhuskøb? Så tag et kig på vores webinar og vores gode råd. Der er masser af guldkorn fra eksperterne.

FAQ

Når man får uvildig økonomisk rådgivning, betyder det, at rådgivningen er 100% uafhængig af banker og andre interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler, vi forhandler hjem på dine vegne. Vi har udelukkende dine interesser som kunde for øje, når vi forhandler.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept, der kaldes No cure No pay. Det betyder, at vi langt hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100 % uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder. Vi kræver kun vores honorar, hvis vi rent faktisk kan få de aftaler i hus, som vi har præsenteret.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i de tilbud, vi skaffer fra bankerne, så du ikke skal trække pengene fra din normale bankkonto.  

Vores tilbud til dig er altså 100 % uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale, som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Alle boligkøb er unikke og forskellige

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for boligkøbsrådgivning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansiere vores honorar som en del af dit boligkøb, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.

Er du klar til at snakke med os?

Book et møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere. Du behøver ikke forberede noget.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen, så sørger vi for, at du hurtigst muligt bliver kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, eller sidder du inde med andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe.