Få overvåget dine lån helt gratis

Er dine realkreditlån stadig fordelagtige eller taber du penge hver eneste måned?

Bør du omlægge dine lån nu?

Tilmeld dig og få overvåget dine lån

You are here:

Bliv skrevet op i vores nye låneovervågning

Vi arbejder i øjeblikket på at udvikle et nyt og forbedret låneovervågningssystem. Så snart vi er klar med vores nye brugerflade, vil man som kunde selv kunne oprette sine lån i Låneovervågningen. Indtil da er du velkommen til kontakte os, så hjælper vi dig med at få oprettet dine lån.

Sådan kommer du igang

Der kan være mange penge at spare ved at omlægge dine lån på det rigtige tidspunkt.

Når dine lån oprettes i vores låneovervågning bliver de testet hver eneste uge i det gældende rentemarked. Dvs. du hele tiden vil være opdateret på, om det vil kunne betale sig for dig at omlægge dine lån og optimere din boligøkonomi.

Er dine lånevilkår opdaterede?

Hvis du er som de fleste, glemmer du alt om dit realkreditlån ganske kort tid efter blækket er tørt på din låneaftale.

Problemet er bare at lånemarkedet ikke står stille. Det udvikler sig konstant.

Og det betyder, at de priser og forhold du har forhandlet hjem, pludselig kan udvikle sig til overpriser uden du bemærker det. Rigtig mange danskere går udvidende glip af tusindvis af kroner på den konto hvert eneste år.

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Ring til os på

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan optimere din boligøkonomi, så er du velkommen til at ringe til os eller booke et 30 minutters intro møde, hvor vi hjælper dig med at blive oprettet i vores låneovervågning.

Book et intro møde

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.