Den fulde rådgivningspakke til nybyggeri

Vi hjælper med at få styr på jeres muligheder, så I kan realisere jeres drømme

You are here:

Vi sørger for, du får ro i maven over finansieringen af jeres nybyggeri

Vi tilbyder boligrådgivning fra A-Z. Eller fra J-Z hvis det passer dig bedre. Vi tilbyder nemlig skræddersyet økonomisk rådgivning, uanset hvor du er i fasen, så vi sikrer, at du kommer trygt i mål og får det nye hus, du har drømt om. Med os i ryggen behøver du ikke bekymre dig om, hvorvidt du betaler for meget til grund og hus, om entreprisekontrakten gemmer på noget med småt, eller om du bliver tilbudt de bedste lån i banken. Alt det sørger vi nemlig for, og vi har KUN dine interesser for øje. 

På den måde kan I trygt flytte ind i jeres nye hjem uden ondt i maven over økonomien. 

Vores nybygpakke indeholder alt det, du gerne vil have hjælp til eller helt selv vil slippe for

Boligrådgivning

Står du overfor at skulle bygge nyt, så hjælper vi dig med at finde budgetrammen for dit byggeri ift. dine ønsker og økonomi.

Vi rådgiver dig om, hvordan du forhandler boligens samlede pris og agerer talerør for dig, når der skal bydes på en grund og entreprisekontrakt.

Økonomisk rådgivning

Vi hjælper dig med at få styr på dit budget og få skabt overblik over din privatøkonomi. Dette er en vigtig brik at få på plads, så vi kan indhente finansieringstilbud, der passer til lige netop din økonomi.

Det er let at blive overvældet over mængden af økonomiske dokumenter, du skal læse og forholde dig til i forbindelse med en bolighandel. Det er ikke ualmindeligt at modtage mere end 20 dokumenter i en gennemsnitlig bolighandel. Det svarer til omkring 300 sider, du skal forholde dig til.

Vores uvildige rådgivere kender markedet og bolighandler til fingerspidserne. De hjælper dig med at gennemgå dokumenterne og sikre, at alt er i orden. Så kan du med ro i maven underskrive din bolighandel – og i øvrigt bruge din tid på noget du synes er sjovere.

Vores rådgivere hjælper dig med at blive kreditgodkendt, således at du finder ud af præcist, hvor mange penge du kan købe bolig for.

Bank & Realkredit

Slip for selv at forhandle med banker og realkreditinstitutter. Vi klarer det for dig. Vores uvildige rådgivere kender markedet til fingerspidserne og ved om de priser og vilkår bankerne præsenterer er fair eller ej.

Vi indhenter minimum 3 lånetilbud til dig. Det er naturligvis helt uden forpligtelser og du kan derfor blot takke nej, hvis de ikke lever op til dine forventninger.

Vi forhandler de bedste tilbud hjem til dig og skræddersyer en fremtidig økonomisk løsning med udgangspunkt i dine behov og ønsker.

Med oprettelse i vores låneovervågning vil du altid blive gjort opmærksom på når det kan betale sig at omlægge dine lån.

Bankskifte

Vi driver din sag for dig og tager os af alt det praktiske.

Det kan give en tryghed at have en uvildig rådgiver med på din side af forhandlingsbordet. Vores rådgivere tager gerne med dig i banken, hvis du ønsker det.

Vi hjælper dig med oprettelse af kreditkort, kassekreditter, etablering af specialkonti, børneopsparing, overførsel af pensionsordning eller hvad du ellers måtte have brug for.

Gennemgang af entreprisekontrakt

Med nybygpakken får du adgang til uvildig juridisk rådgivning omkring advokatforbehold i entreprisekontrakten og i grundkøbets købsaftale. Aftalen gennemgås eftertrykkeligt af en advokat, som tjekker at alt er i orden, således at du med tryghed kan underskrive.

Vi hjælper dig med skødeskrivningen, når ejendommens skøde overdrages til dig som køber. Vores rådgiver sørger for udarbejdelsen af det nye skøde samt tinglysningen, som er en registrering hos det offentlige.

Tilvalg: Juridisk rådgivning

Hvis du har behov for en samejeoverenskomst i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Samejeoverenskomst er ikke inkluderet i Nybygpakken.

Hvis du har behov for at få skrevet testamente i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Testamenteskrivning er ikke inkluderet i Nybygpakken.

Hvis du har behov for at på lavet et gældsbrev eller et familielån i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få det udfærdiget.

BEMÆRK: Dette er ikke inkluderet i Nybygpakken.

Hvis du har behov for en ægtepagt i forbindelse med dit boligkøb, kan vores samarbejdende advokater hjælpe dig med at få den udfærdiget.

BEMÆRK: Ægtepagter er ikke inkluderet i Nybygpakken.

Hvad kan du købe nybyg for?

Prøv testen, og bliv klogere på dit budget

Beregner til nybyg med mail
press Enter
250000
Indtast den månedlige bruttoindkomst, dvs før skat, for hele husstanden.
Hvor mange er i husstanden?
5000000
Hvor mange penge kan du/I selv lægge til udbetalingen?
Form for egenfinansiering?
Hvis du har flere former for egenfinansiering, vælger du bare den primære.
500000
Du skal ikke medtage boliggæld, men alt anden gæld såsom billån, SU-lån, forbrugsgæld etc.
Hvilken gældstype?
Hvornår regner du med at skulle i gang med at bygge hus?
Uanset hvor du er i byggeprocessen, er det vigtigt at have et overblik over, hvor meget du kan købe bolig for.
Navn | Så sender vi dig også resultatet så du har det på din mail.
Navn | Så sender vi dig også resultatet så du har det på din mail.
Fornavn
Efternavn
Pengerådgivning må gerne kontakte mig

Use Shift+Tab to go back
Nybyg_indretning

Det starter med et helt uforpligtende møde

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at realisere dine drømme om fremtiden! Og det starter altid med et gratis og uforpligtende møde med en af vores rådgivere, som er fordelt over hele Danmark. Her sætter vi os sammen og gennemgår din økonomi, og snakker om hvilke drømme du har for fremtiden. Og så viser vi dig, hvordan vi – forhåbentlig – kan nå dertil. 

Har du allerede kigget på et specifikt hus og grund? Så gennemgår vi også, hvordan din økonomi og lån skal skrues sammen, for at det giver mening økonomisk.

Det første møde er altid gratis og helt uforpligtende. 

Se, hvad vores kunder siger om os

FAQ

Når man får uvildig økonomisk rådgivning, betyder det, at rådgivningen er 100% uafhængig af banker og andre interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler, vi forhandler hjem på dine vegne. Vi har udelukkende dine interesser som kunde for øje, når vi forhandler.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept, der kaldes No cure No pay. Det betyder, at vi langt hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100 % uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder. Vi kræver kun vores honorar, hvis vi rent faktisk kan få de aftaler i hus, som vi har præsenteret.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i de tilbud, vi skaffer fra bankerne, så du ikke skal trække pengene fra din normale bankkonto.  

Vores tilbud til dig er altså 100 % uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale, som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Alle boligkøb er unikke og forskellige

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for boligkøbsrådgivning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansiere vores honorar som en del af dit boligkøb, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.

Book et møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere. Du behøver ikke forberede noget.

Bliv kontaktet

Udfyld formularen, så sørger vi for, at du hurtigst muligt bliver kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål til, hvordan vi kan hjælpe dig, eller sidder du inde med andre spørgsmål, så er du altid velkommen til at ringe.