Webinar

Omlægning af lån i markedet netop nu

Bliv klogere på, hvornår det kan betale sig at lægge lån om i det nuværende rentemarked.

Har du et realkreditlån, og er du i tvivl om, hvorvidt du egentlig har den bedste løsning? Eller om du i virkeligheden går glip af en stor gevinst?

Lige nu snakker vi meget om renten, og om den har ramt maksniveauet, eller om den vil stige yderligere. Det er der ingen, der kan svare på! Men vi kan hjælpe dig med at blive klogere på, om din boligøkonomi ville kunne optimeres med en låneomlægning. I et omskifteligt marked, hvor de nye boligskatteregler også har skabt en del forvirring, vil vi gerne give dig afklaring på, hvad der er op og ned. Deltag i vores kommende webinar, og bliv klogere på, om du går glip af en eventuel mulighed for at optimere din boligøkonomi!

Facebook
LinkedIn
Email

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Start dialogen her

så kontakter vi dig hurtigst muligt
Kontakt - Webinar
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomiske rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay