Webinar

Boligøkonomi og pengemønstre: Lær strategien, så du kan lægge en langsigtet økonomisk plan og realisere dine drømme

De fleste af os ved, at udgangspunktet for at nå sine drømme ofte udspringer af en økonomisk plan eller strategi, der skal realisere målet. Men for mange kan det være svært at få åbnet excelarket og danne sig det forkromede overblik.

På dette webinar giver vi dig de bedste tips til at komme igang med en mere langsigtet økonomisk planlægning for at nå dine drømme! Det indebærer også at kigge ind i, hvilke vaner og indgroede pengemønstre der måske forhindrer dig i at komme i mål.

Drømmer du om at købe dit eget hjem, spare op til en lang rejse, arbejde mindre eller måske starte din egen virksomhed? Så ved du, at det kræver en god økonomisk plan for at komme i mål. I Pengerådgivning hjælper vi dagligt kunder med at sætte ord på deres drømme og finde ud af, hvordan vi får dem realiseret. 

Udover at hjælpe vores kunder med at købe den helt rigtige bolig eller omlægge lån på det mest fordelagtige tidspunkt, kigger vi også ind i den enkeltes drømme og ønsker for fremtiden – og ikke mindst hvordan en økonomisk plan for privatøkonomien kan understøtte det. 

Det er blevet vores ekspertise at nå i mål med vores kunders drømme, og på dette webinar deler vi ud af vores indsigter og bedste tips til selv at lykkes. Fokus kommer til at være boligøkonomi og pengemønstre: Hvordan du optimerer og griber din boligøkonomi an – og hvordan du lærer dine egne pengemønstre at kende, så du bliver bevidst om, hvordan de måske hindrer dig i at realisere dine økonomiske mål. Efter webinaret er målet, at du er blevet klogere (også på dig selv), og du har fået konkrete redskaber til at optimere din privatøkonomi.

Facebook
LinkedIn
Email

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Start dialogen her

så kontakter vi dig hurtigst muligt
Kontakt - Webinar
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomiske rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay