Webinar

Går du glip af en gevinst ved ikke at lægge lån om?

Bliv klogere på, hvornår det kan betale sig at omlægge sine lån.​

Er du boligejer? Rentemarkedet ændrer sig hele tiden, og det kan måske blive en fordel for dig, som har et bolig- eller realkreditlån. Der kan løbende opstå situationer, hvor det giver mening, at du får kigget din økonomi og lån efter i sømmene. På den måde er du altid på forkanten og bevidst om, hvordan du bedst muligt udnytter dine muligheder! Er du i tvivl, om du sidder med det mest optimale lånesetup lige nu, er dette webinaret for dig!

Hver dag får vi kunder i stolen, der bliver hjulpet til en bedre økonomi, blot ved at låneomlægge. Lånemarkedet kan være komplekst at sætte sig ind i, og der er mange regler og faktorer at forholde sig til som boligejer. På vores kommende webinar vil vi derfor dele ud af vores ekspertise og forsøge at gøre dig klogere på, om en låneomlægning kan betale sig for netop dig. Vores uvildige rådgivere vil komme med både konkrete eksempler fra hverdagen og tommelfingerregler for, hvornår det typisk vil være en god idé at gennemgå sit lånesetup. Du har også mulighed for at stille spørgsmål undervejs, så det bliver mere konkret. 

Få vores bedste tips, og find ud af, hvornår der kan være en gevinst at hente! 

Få eksperternes bedste råd til, hvornår det kan betale sig at omlægge et realkreditlån

Facebook
LinkedIn
Email

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Tilmeld dig webinaret

Reserver din plads på vores webinar

Start dialogen her

så kontakter vi dig hurtigst muligt
Kontakt - Webinar
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomiske rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay