Søg uopfordret som finansiel boligrådgiver

Brænder du for at rådgive om finansiering af boligkøb og omlægninger og gøre en forskel for dine kunder?

Er du klar til at hoppe med på en vild vækstrejse i en virksomhed, hvor vi ser muligheder fremfor begrænsninger?

I Pengerådgivning er vi klar til at få endnu flere motiverede og resultatorienterede rådgivere med på holdet i flere af vores afdelinger.

 • Brænder du for at gøre drømme til virkelighed for dine kunder og rådgive om finansiering af boligkøb, omlægninger og privatøkonomi?
 • Er du uddannet bankrådgiver eller har en anden finansiel baggrund?
 • Vil du slippe for tung sagsbehandling og administrativt papirarbejde – og have mere tid til kundekontakt, geniale løsninger og kyndig rådgivning?
 • Er du målrettet og ambitiøs på både dine egne og dine kunders vegne?

Kan du nikke godkendende til ovenstående, er det måske dig, vi søger!

Om Pengerådgivning

Pengerådgivning er en uvildig finansiel virksomhed, der hjælper med at optimere private kunders økonomi. Vi er specialister i rådgivning omkring bolighandel og låneomlægninger.

Vores rådgivning er 100% uvildig og i modsætning til mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair.

Sådan ser din hverdag ud i rollen som rådgiver

Først og fremmest er det – langt hen ad vejen – dig selv, der bestemmer, hvordan din hverdag ser ud! Du har selv mulighed for at ønske, hvor mange kundemøder du gerne vil have i løbet af en uge. Og så sørger vi for at levere dem! Ingen kold kanvas på din opgaveliste. Du har nemlig et stærkt hold af mødebookere og marketingsfolk i ryggen, som sørger for, at du altid kan have noget at lave.

Derudover slipper du også for tung kreditpolitik og tidskrævende administrative opgaver. Du får nemlig tilknyttet en personlig supporter, som er skarp på den administrative del, og som varetager den tungere del af sagsbehandlingen, så du kan fokusere på at være nærværende overfor dine kunder. Det betyder også, at dine kompetencer inden for forhandling, boligkøb og finansiering er i centrum.

I samarbejde med bankerne sikrer du de bedste finansielle løsninger til dine kunder, som matcher deres unikke behov. Og du driver hele projektet i mål på en sådan måde, at dine kunder ikke er i tvivl om, hvem de skal ringe til, næste gang det handler om boligøkonomi.
Det er vigtigt for os, at kvalitet vejer tungere end kvantitet, og at alle dine kunder går ud ad døren med følelsen af at være VIP og blive taget alvorligt.

På Trustpilot kan du se, hvilke forskelle vi er med til at gøre for vores kunder.

Din baggrund og personlighed

Vi forestiller os at du:

 • Er god til at snakke med mennesker og finder det meningsfyldt at hjælpe dine kunder med at realisere deres drømme 
 • Tager ansvar for, at dine kunder når i mål – og også selv får et kick af at nå i mål!
 • Formår at skabe tryghed for dine kunder og guide dem igennem hele processen med sikker hånd og troværdighed
 • Elsker samværet og sparringen med kollegaer, hvor du også selv kan dele ud af din viden – så vi sammen kan blive bedre 
 • Har en finansiel relevant baggrund

Lidt om os, og hvad vi kan tilbyde dig

 • Et meningsfyldt job, hvor du gør en positiv forskel for andre mennesker hver dag
 • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
 • At blive en del af en virksomhed i vækst og udvikling
 • Verdens bedste kollegaer og en uformel og afslappet omgangstone
 • Et job, hvor du kan koncentrere dig om kerneopgaven fremfor alt det tunge, administrative arbejde, og hvor du du får leveret alle dine kundeemner og samarbejdspartnere
 • Et selvstændigt og fleksibelt job, hvor du selv styrer din arbejdstid og i høj grad planlægger din egen dag
 • En konkurrencedygtig lønpakke inkl. pension

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte salgschef, Malene Klidsbjerg Toft, på sms/tlf. +45 2594 8980 eller mail mkt@pengeraadgivning.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!