Pengerådgivning søger finansielle boligrådgivere

Brænder du for at rådgive om finansiering af boligkøb og omlægninger?

Vi er altid på udkig efter nye gode medarbejdere, derfor er du velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning.

  • Brænder du for at rådgive privatkunder om finansiering af boligkøb, omlægninger og privatøkonomi?
  • Er du uddannet bankrådgiver eller har en anden finansiel baggrund?
  • Vil du slippe for tung sagsbehandling og administrative opgaver – og have mere tid til kundekontakt og rådgivning?
  • Er du målrettet og ambitiøs på både dine egne og dine kunders vegne?

Kan du svare ja til ovenstående, er det måske dig, vi søger.

Vores Kontorer

Om Pengerådgivning

Pengerådgivning er en uvildig finansiel virksomhed, der hjælper med at optimere private kunders økonomi. Vi er specialister i rådgivning omkring bolighandel og låneomlægninger.

Vores rådgivning er 100% uvildig og i modsætning til mange andre økonomiske rådgivningsvirksomheder, modtager vi kun betaling fra vores kunder, hvis vi rent faktisk kan hjælpe dem. Det synes vi er mest fair.

Din rolle som rådgiver

Din primære opgave bliver, at rådgive kunder om deres økonomi ved omlægning af lån samt hele boligkøbsprocessen fra start til slut. Du skal kunne navigere imellem at være køberrådgiver og boligrådgiver, hvor du både skal forhandle boligens pris overfor ejendomsmæglere og efterfølgende sikre den bedste finansiering i samarbejde med en bank.

Det er dit ansvar, at drive handlen for dine kunder og formidle kontakten til eks. boligadvokater, byggesagkyndige og andre samarbejdspartnere og efterfølgende overdrage ansvaret til disse. Overordnet set bliver din fornemste opgave at finde de bedste finansielle løsninger til dine kunder, ud fra deres unikke behov og situation.

Vores forretningsmodel er sammensat på en sådan måde, at du slipper for tung kreditpolitik og tidskrævende administrative opgaver. I stedet får du mulighed for at fokusere på kundekontakten, hvilket betyder at dine kompetencer indenfor forhandling, boligkøb og finansiering er i centrum.

Hos Pengerådgivning er det vigtigt for os, at fokusere på kvalitet fremfor kvantitet, hvilket betyder at du har tid og overskud til at være tæt på dine kunder og give dem en 1. klasses oplevelse og rådgivning.

På Trustpilot kan du se, hvilke forskelle vi er med til at gøre for vores kunder.

Du har selv ansvar for afdækning af kundernes finansieringsbehov og forhandling med banker, men så snart en optimal løsning er fundet, overlades den endelige sagsbehandling og ekspedition til den valgte bank. Du har altså mulighed for at fokusere din tid og energi på rådgivning fremfor administration.

Du får samtidig tilknyttet en supporter, netop så du kan fordybe dig i den enkelte kunde.

Din baggrund og personlighed

Vi forestiller os at du:

Elsker at rådgive kunder

Du brænder for at rådgive private kunder og er god til at snakke med mennesker. Du finder det meningsfuldt at hjælpe dine kunder med at realisere deres drømme. Du er empatisk og tager dig tid til at lytte til dine kunder for at forstå deres unikke situation og udfordringer. Du formår at skabe tryghed for dine kunder og guider dem igennem hele processen med sikker hånd og stor troværdighed – og står naturligvis på mål for dine anbefalinger.

Er målrettet og tager ansvar

Du har hele tiden fokus på at skabe resultater og får et kick af at nå dine mål. Du er lige så motiveret af at vinde aftaler som du er af at yde den bedste rådgivning for dine kunder og ser muligheder fremfor begrænsninger. Du får leveret alle dine kundeemner og får en stilling hvor du selv er ansvarlig for at planlægge din dag, da vi hos os ikke har arbejdstid, den del styrer man selv.

Har en finansiel baggrund

Du er eksempelvis uddannet bankrådgiver, ejendomsmægler, forsikringsassurandør eller har en anden lignende finansiel eller økonomisk baggrund. Du har gerne erfaring med salg og rådgivning af egen kundeportefølje og en allround faglig viden indenfor bolig, pension og investering. Især erfaring med boligrådgivning vægtes højt.

Vi tilbyder:

  • Et meningsfyldt job hvor du gør en positiv forskel for andre mennesker hver dag
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • At blive en del af en virksomhed i udvikling
  • De bedste kollegaer og en uformel og afslappet omgangstone
  • En konkurrencedygtig lønpakke
  • Et selvstændigt og fleksibelt job

Spørgsmål?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe eller sende en sms til partner og finansiel rådgiver Martin Kloster på tlf. +45 2972 6205.

Vi glæder os til at høre fra dig!