Omlægning af realkreditlån

... kan give dig gode besparelser i økonomien

You are here:

Har du et realkreditlån og har du ikke fået omlagt dit realkreditlån inden for de sidste par år? Så har du mulighed for at få lavet en såkaldt omlægning af dit realkreditlån eller konvertering, som muligvis vil kunne spare dig mange penge.

Hvordan kan du omlægge dit realkreditlån?

Der kan være mange årsager til at vælge at få lavet en omlægning af dit realkreditlån, og der findes flere typer af låneomlægninger. Disse kan opdeles i tre typer, herunder ned konvertering, op konvertering og skrå konvertering.

Hvis du som boligejer har et fastforrentet realkreditlån, kan du opleve at renten er faldet markant igennem en periode. I dette tilfælde kan du få lavet en ned konvertering, hvor du kan få erstattet din tidligere høje rente til en lavere rente. Dette resulterer naturligvis i en besparelse, da du dermed betaler færre penge i renter, samt at den samlede nettoydelse på dit lån vil falde.

Hvis renten derimod stiger, så vil kursen på et fastforrentet lån falde. Du kan i dette tilfælde vælge at lave en op konvertering, hvor du indfrier obligationerne til en lavere pris, end da du optog lånet. På den måde kan din restgæld blive gjort mindre. Du kan på et senere tidspunkt vælge at lægge lånet om igen, hvis renten nu skulle falde.

En anden måde at omlægge dit realkreditlån

En skrå konvertering er, når du omlægger dit realkreditlåns type. Det vil sige, at du f.eks. går fra et fastforrentet lån til et rentetilpasningslån eller omvendt. Du skal dog være opmærksom på, at der kan være risici forbundet ved dette. Eksempelvis hvis du vælger at omlægge et fastforrentet lån til et rentetilpasningslån, så vil din risikoprofil ændre sig, da et rentetilpasningslån styres af markedet. Renterne kan derfor stige potentielt set år efter år.

Der kan i mange tilfælde være mange penge at spare i forbindelse med omlægning af lån., især hvis du ikke har fået omlagt dine realkreditlån inden for det sidste år.

Der kan være mange penge at spare ved at omlægge dit realkreditlån, men det kan være svært og uoverskueligt for den almindelige dansker at gennemskue, om det kan svare sig at omlægge sit lån.

Så har du et realkreditlån, og er du i tvivl, om du har den bedste løsning, eller om du skal få foretaget en omlægning? Så kan det anbefales at få professionel og uvildig rådgivning.

Dette skyldes især, at realkreditlånene er afhængige af markedsrenten, som ingen potentielt set ved, hvad der sker med.

Vi hjælper dig med omlægning af realkreditlån

Hos Pengerådgivning vil vi gerne hjælpe dig med at danne et overblik over dit realkreditlån og dermed se, om du har den bedste låneløsning på nuværende tidspunkt. Hvis det kan betale sig for dig, at få lavet en omlægning af dit realkreditlån, så tilbyder vi endvidere at hjælpe dig med at forstå de forskellige omlægningstyper, og hvordan de passer til lige netop din økonomi.

Hvis dette lyder interessant, så kan du booke et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde, hvor du kan få råd og vejledning om dine muligheder for at omlægge dit realkreditlån og derigennem skabe besparelser i din økonomi.

I Pengerådgivning tilbyder vi altid et gratis møde, hvor vi sammen kigger på dine muligheder. Herefter indhenter vi de bedste tilbud til dig og sammen finder vi den optimale løsning for dig.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Vi er altid på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Book gratis møde

Book dit gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv en mail til os og bliv kontaktet af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.