Økonomisk rådgivning er bedst når den er uvildig

You are here:

Søger du økonomisk rådgivning, så er der flere overvejelser du bør gøre dig når du vælger hvilken type rådgivning der passer bedst til din situation.

Her er 6 gode råd du skal være opmærksom på omkring økonomisk rådgivning.

Husk at din bankrådgiver er sælger

Bankernes rådgivere sælger bankernes produkter. Husk det, når du får økonomisk rådgivning i banken. Det betyder at de løsninger, bankrådgiveren tilbyder dig, udelukkende er baseret på de finansielle produkter som banken har på sine egne hylder. Uvildige finansielle rådgivere tager derimod højde for hele det finansielle marked og overvejer dine muligheder på tværs af flere banker og realkreditinstitutter, når de rådgiver dig.

”Bankrådgiveren har en modstridende dobbeltrolle som sælger og rådgiver, og det kan give interessekonflikter – særligt hvis bankrådgiveren samtidig er under pres fra ledelsen for at sælge.

”Bankrådgiveren har en modstridende dobbeltrolle som sælger og rådgiver, og det kan give interessekonflikter – særligt hvis bankrådgiveren samtidig er under pres fra ledelsen for at sælge. Vil du have rådgivning, der er uafhængig af salgsmotiver, skal du benytte dig af uafhængige finansielle rådgivere.”

Læs hele artiklen her.

En uvildig økonomisk rådgiver er altid på din side

Hvad er en uvildig rådgiver og hvad betyder uvildig økonomisk rådgivning egentlig?

Det spørgsmål bliver vi ofte stillet af vores kunder. Uvildig betyder uafhængig, selvstændig eller objektiv. 

Som uafhængig eller uvildig økonomisk rådgiver får man ikke kick-back, provision eller anden belønning for at sælge dig bestemte produkter. Det man som uvildig økonomisk rådgiver tjener penge på er udelukkende den rådgivning du får – ikke produkter. 

At vores finansielle rådgivere er uvildige betyder, at de er uafhængige af eksempelvis banker og pengeinstitutter. Pengerådgivnings rådgivning er 100% objektiv og derfor ikke farvet af andre instanser og firmaers interesser. Vi modtager IKKE henvisningsprovision fra banker og pengeinstitutter. 

Ikke alle økonomiske rådgivere er uvildige

Der findes efterhånden en del økonomiske rådgivere i Danmark, men det er langt fra dem alle, som er uvildige. Mange økonomiske rådgivere modtager henvisningsprovision fra banker og realkreditinstitutter som de samarbejder med. Det betyder naturligvis at de anbefalinger, de præsenterer dig for, er påvirket af, hvilke banker der tilbyder dem den største pose penge for, at du bliver kunde hos dem. Deres rådgivning er altså ikke objektiv. Det kan sagtens være at den billigste af de løsninger, de foreslår, faktisk slet ikke er den billigste på markedet.

At en økonomisk rådgiver er selvstændig og ikke arbejder i en bank, betyder altså ikke altid at de ikke kan arbejde indirekte for en bank. Hvis du vil være sikker på en rådgiver har DIN økonomiske vinding for øje og ikke sin egen, bør du dermed gå efter en som er uvildig.

Pas på sammenligningsportalerne

Når man skal købe bolig og indhenter lånetilbud, kan det være nærliggende at bruge en sammenligningsportal eller lignende apps og værktøjer, der viser forskellen på forskellige banker, lånetyper og lånetilbud.

Du bør dog være opmærksom på om den portal, du benytter, er uvildig eller modtager henvisningsprovision, hvis du vælger et lån ad den vej.

Dine økonomiske interesser er vores interesser

Du får altså et bredere produktsortiment at vælge imellem hos en uvildig rådgiver i forhold til en bankrådgiver. Derudover får en uvildig rådgiver ikke noget ud af at anbefale dig særlige banker eller løsninger.

Pengerådgivnings uvildige rådgiveres interesse er udelukkende at tilbyde dig så billige og attraktive løsninger som muligt, så du har lyst til at vælge os som dine rådgivere. Med andre ord er dine interesser og vores interesser de samme.

Vi er på DIN side af forhandlingsbordet, og vi ved, at du kun vælger os, hvis vi kan præsentere dig for de mest fordelagtige løsninger. 

Tjek din rådgiver

Er du i tvivl, om din rådgiver eller sammenligningsportal er uvildig?

Så undersøg om:

1) De modtager provision eller henvisningsgebyrer?

2) De præsenterer dig for et bredt udvalg af økonomiske løsninger på tværs landets banker eller kun for udvalgte samarbejdsbanker.

Vi hjælper med låneomlægning eller kommende boligkøb

Hos Pengerådgivning hjælper vores uvildige finansielle rådgivere dig med omlægning af lån og boligkøb.

I Pengerådgivning tilbyder vi altid et gratis møde, hvor vi sammen kigger på dine muligheder. Herefter indhenter vi de bedste tilbud til dig og sammen finder vi den optimale løsning for dig.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Vi er 100% på din side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Book gratis møde

Book dit gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv en mail til os og bliv kontaktet af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.