Boliglånsberegner

3 ting du skal være opmærksom på ved boliglånsberegnere

You are here:

På udkig efter en boliglånsberegner? Så er der flere ting du skal være opmærksom på inden du vælger hvilken boliglånsberegner du vil bruge. Her får du 3 ting du skal være opmærksom på ved boliglånsberegnere.

Boliglånsberegnere er ofte konservative

Når du bruger en boliglånsberegner fra bankerne vil du ofte få meget konservative vurderinger når det kommer til hvor meget de vil lade dig købe ny bolig for. Hos Pengerådgivningen har vi en boligkøbsberegner, som dog er mere optimistisk på dine vegne. En ting du dog skal vide er at alle boliglånsberegnere er vejledende, for de vil aldrig kunne give dig den præcise beregning for lige netop dig og din situation.

En boliglånsberegner mangler mange vigtige faktorer

Der er mange faktorer, som indgår i den samlede vurdering og boliglånsberegning, herunder formueforhold, dine månedlige udgifter, rådighedsbeløb, eksisterende gæld m.m.

For at kende dit fulde købspotentiale er det vigtigt at have alle dine/jeres indtægtskilder medtaget i boligkøbsberegningen. 

Derfor er boliglånsberegnere ofte mangelfulde og ikke helt retvisende i forhold til hvor meget du måske reelt vil kunne låne og købe bolig for.

Kan man købe til højere pris end en boliglånsberegner siger?

For at finde ud af din reelle købekræft er det essentielt at kende bankernes kreditregler. Så du skal være sat rigtig godt ind i kreditreglerne for at kunne finde ud af hvad du reelt har af finansieringsmuligheder. Derfor er det altid godt at væbne sig med en uvildig økonomisk rådgiver der kan hjælpe dig med at genneskue de til tider snørklede regler og faktorer som en boliglånsberegner ikke har mulighed for at lave beregninger på.

Har du en opsparing eller på anden vis har mulighed for at øge egenfinansieringen så den udgør 10%, i stedet for de lovmæssige 5%, så vil den maksimale købesum kunne blive endnu højere.

Prøv vores boligkøbsberegner

... og få et optimistisk bud på hvor meget du kan købe bolig for

Boligkøbsberegner m. mail
press Enter
(BRUG KUN TAL, dvs ingen komma eller punktum) Indtast den månedlige bruttoindkomst, dvs før skat, for hele husstanden.
Hvor mange er i husstanden?
(BRUG KUN TAL, dvs ingen komma eller punktum) Hvor mange penge har du til udbetaling på ny bolig?
Form for egenfinansiering?
Hvis du har flere former for egenfinansiering, vælger du bare den primære.
(BRUG KUN TAL, dvs ingen specialtegn som . ,) Du skal ikke medtage boliggæld, men alt anden gæld såsom billån, SU-lån, forbrugsgæld etc. Hvis du ikke har nogen gæld, skriver du 0
Hvilken gældstype?

Du er næsten i mål!

Nu skal vi bare lige bruge dine kontaktinfo, så vi kan sende dig resultatet af boligkøbsberegneren.

Vores boligeksperter gør boligdrømmen til virkelighed

Uanset om du er tidligt i boligkøbprocessen, eller om du står lige midt i et boligkøb, kan det være en stor hjælp at have os som uvildige rådgivere ved din side. Vi tager dig i hånden og guider dig gennem junglen af dokumenter, lånetyper og alle de mange aspekter, der følger med et boligkøb. Det gør processen overskuelig og nem og sparer dig for en masse tid, penge og besvær.

Husk at dobbelttjekke din email er korrekt, så er du sikker på at modtage dit resultat.
Hvornår regner du med at skulle købe bolig?
Uanset hvor du er i boligkøbsprocessen, er det vigtigt at have et overblik over hvor meget du kan købe bolig for.
Pengerådgivning må gerne kontakte mig angående min beregning og boligkøb
Use Shift+Tab to go back

Boligkøbsberegneren vejledende

Du bedes være opmærksom på at beregningerne, du får fra vores boligkøbsberegner, sker på bagrund af de tal som du selv indtaster og lånemarkedets standardforudsætninger. Boligkøbsberegningerne skal derfor ses som vejledende og giver dig en indikation på hvor dit boligkøbspotentiale ligger. Der tages forbehold for fejl og mangler.

En mere præcis beregning kræver en nærmere gennemgang af lige netop din økonomi. Pengerådgivning er således ikke forpligtet til at tilbyde service eller finansiering, der matcher beregnerens resultater.

Få en præcis og personlig beregning – gratis!

Vil du have en mere præcis beregning end hvad vores boligkøbsberegner giver dig af dine økonomiske muligheder, så anbefaler vi dig at booke et gratis og uforpligtende møde med en af vores uvildige finansielle rådgivere. På mødet kan rådgiveren gennemgå din specifikke økonomiske situation og give dig et mere retvisende billede af din privatøkonomi, lånemuligheder osv. Vi kan også hjælpe dig med at få udfærdiget en kreditgodkendelse (lånebevis), så du ved nøjagtigt, hvor meget du kan købe bolig for. Så kan du slå til med det samme, når du finder din drømmebolig. 

Vi er 100% på din side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

Book gratis møde

Book dit gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv en mail til os og bliv kontaktet af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.