stå økonomisk stærkt
efter SKILSMISSEN

Vi hjælper dig med at få overblik over økonomien, så du trygt kan lande i den nye boligsituation

You are here:

Vi kigger sammen på din økonomi og finder ud af, hvilke muligheder der er for at lande trygt i en ny bolig eller blive boende i den eksisterende.

Lad os kigge på dine muligheder. Det er gratis og uforpligtende.

Hvordan foregår et rådgivningsmøde?

Et rådgivningsmøde foregår fysisk på et af vores mange kontorer rundt om i landet, eller online hvis det passer dig bedre. Du skal ikke grave gamle lønsedler eller andre dokumenter frem før mødet, du skal sådan set bare dukke op!  

Til mødet tager en af vores rådgivere en snak med dig om din situation, dine udfordringer og drømme for fremtiden. Mødet er 100 % uforpligtende, og det er helt gratis. 

Det siger vores kunder:

Gør en uoverskuelig situation nemmere
- få hjælp til at få overblik over din nye økonomi

En skilsmisse gør, at du lige pludselig skal forholde dig til økonomiske spørgsmål, som du måske aldrig har skullet tage stilling til før. Det kan være utroligt hårdt i en tid, hvor overskuddet er i minus, og alt mere eller mindre er kaos. For hvad er det egentlig for en hverdag, man kigger ind i?

Det kan give god mening at få en projektleder på alt det, der omhandler boligøkonomi, så du i mindste fald kan få lidt mere ro i maven. Som uvildige rådgivere hjælper vi dig med at få overblik over din nye økonomiske situation og gennemgår grundigt boligmulighederne sammen med dig. Det hele starter med et møde. Helt uforpligtende og gratis. 

Book gratis møde

Book et gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv os en mail og bliv kontaktet af én af vores dygtige uvildige finansielle rådgiver

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.