Få uvildig rådgivning til dit kommende boligkøb eller låneomlægning

Vi viser dig muligheder, din bank måske ikke har præsenteret, og er med dig hele vejen, til du er i mål!

You are here:

Find ud af, hvordan vi kan hjælpe dig med at komme i mål

Som Danmarks største virksomhed inden for uvildig økonomisk rådgivning, er vores fornemmeste opgave at hjælpe danskerne trygt i mål med boligkøb og omlægning af bolig- og realkreditlån!

Det faktum, at vi er uvildige, er din tryghedsgaranti for, at vi altid er på DIN side og kun varetager dine interesser.

Læs, hvordan vi har hjulpet Helena Witt i mål med at købe sin drømmebolig på Amager sammen med sin kæreste Kasper. Se mere her

Det hele starter med et gratis møde

Vores fornemmeste opgave er at hjælpe dig med at realisere dine drømme om fremtiden! Og det starter altid med et gratis og uforpligtende møde med én af vores rådgivere, som er fordelt over hele Danmark. Her sætter vi os sammen og gennemgår din økonomi, og snakker om hvilke drømme du har for fremtiden. Og så viser vi dig, hvordan vi – forhåbentlig – kan nå dertil. 

Har du allerede fundet drømmeboligen? Så rykker vi hurtigt. På mødet gennemgår vi mulighederne for, hvordan du kan lande boligen med ro i maven og økonomien på plads!

Det første møde er altid gratis og helt uforpligtende.

Kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt

Kontakt - Helena
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomisk rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Se, hvad vores kunder siger om os

Book dit møde her

Brug formularen for at booke dit møde. Book et møde i en af vores fysiske afdelinger, eller vælg “online” nederst.

På mødet tager vi altid udgangspunkt i din unikke situation og kigger på, hvilke drømme, ønsker og behov du har for fremtiden. Og ikke mindst hvordan din økonomi kan understøtte dem!

FAQ

Når man får uvildig økonomisk rådgivning, betyder det, at rådgivningen er 100% uafhængig af banker og andre interesser. Vi modtager ingen kickback eller anden form for provision for de aftaler, vi forhandler hjem på dine vegne. Vi har udelukkende dine interesser som kunde for øje, når vi forhandler.

No Cure No Pay

Pengerådgivning arbejder ud fra det koncept, der kaldes No cure No pay. Det betyder, at vi langt hen ad vejen arbejder gratis for vores kunder. Så når vi tilbyder et gratis rådgivningsmøde, er der altså tale om et 100 % uforpligtende møde uden skjulte omkostninger, kun med fokus på din situation og dine muligheder. Vi kræver kun vores honorar, hvis vi rent faktisk kan få de aftaler i hus, som vi har præsenteret.

Få en gratis vurdering af din sag og få oplyst din pris:

Før du kan beslutte, om du vil benytte os som din uvildige finansielle rådgiver, skal du naturligvis vide, hvad det koster. Derfor vil du på mødet få oplyst vores honorar og få et overblik over, om der er noget at vinde eller spare ved at tage imod vores hjælp. Aller oftest er vores honorar øjeblikkeligt tjent hjem igen i de besparelser, vi kan skaffe dig og medfinansieret i de tilbud, vi skaffer fra bankerne, så du ikke skal trække pengene fra din normale bankkonto.  

Vores tilbud til dig er altså 100 % uforpligtende. Det betyder, at du efter at have modtaget vores gratis rådgivning og vurdering af din sag, stadig er fri til at takke nej til vores tilbud helt uden omkostninger for dig. Kun hvis du takker ja, udfærdiger vi en rådgivningsaftale, som begge parter underskriver, før vi fortsætter rådgivningsforløbet. 

Alle boligkøb er unikke og forskellige

Da alle sager er meget individuelle og forskellige, så afhænger prisen for boligkøbsrådgivning af den enkelte sag og kan derfor variere meget. Som udgangspunkt forsøger vi altid at medfinansiere vores honorar som en del af dit boligkøb, så du ikke selv skal have penge op af lommen.

Noget de fleste ikke tænker over når man går i banken, det er at din bankrådgiver også er sælger af bankens ydelser. Det betyder at de har nogle rammer de arbejder indenfor som er i bankens interesse mere end dine som kunde. Derfor er du nød til at indhente tilbud fra flere banker for at få den bedste løsning og det hjælper vi dig med.

Når du tilknytter en af vores boligkøbsrådgivere får du uvildig økonomisk rådgivning og sparring gennem hele dit boligkøbsforløb. Vi forhandler med bankerne på dine vegne og indhenter de bedste tilbud så du får de bedste vilkår når du skal købe bolig. Du får også tilknyttet en boligadvokat, så der også fuldstændig styr på det juridiske.