FÅ EN BOLIGADVOKAT INKLUDERET I DIT BOLIGKØB

Du får juridsk rådgivning fra en boligadvokat, når vi hjælper dig med køb af dit drømmehus

You are here:

Vores boligadvokat hjælper dig med:

Få hjælp fra en boligadvokat og tryghed med juridisk sparring før dit boligkøb. Vi gennemgår boligen sammen med dig, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Slip for besværet med tinglysning og skødeskrivning i forbindelse med din bolighandel. Vi klarer det hele for dig.

Lad vores advokater udarbejde en refusionsopgørelse for dig over boligens ejerudgifter samt evt. øvrige aftalte refusionsbeløb i din bolighandel.

JURIDISK RÅDGIVNING

At have en boligadvokat tilknyttet og få juridisk rådgivning er en vigtig del af en bolighandel. Du kan som boligkøber alliere dig med mange forskellige juridiske rådgivere. Det vigtigste er, at du er tryg og har tillid til den person eller det firma du sætter på denne opgave. Som juridisk rådgiver påtager man sig et stort ansvar for at læse alle handlens dokumenter igennem og sætte dig som køber ind i, hvad det er for en bolig, du er i gang med at købe.

Hos Pengerådgivning vil vi meget gerne tage ansvaret for din bolighandel og hjælpe dig igennem de juridiske faldgrupper. Vi samarbejder kun med uvildige og godkendte boligadvokater, så du kan føle dig tryg med den juridiske rådgivning, du modtager igennem hele din bolighandel.

Hvad skal du være opmærksom på?

Der er flere forskellige ting, du skal lægge mærke til ved din kommende ejendom. Det er bl.a. tilstandsrapporten, elrapporten, energimærket, ejer- og forbrugsomkostninger, vedtægter, regnskaber, fælleslån, renoveringsprojekter… listen er lang og kan virke uoverskuelig.

Få en professionel sparringspartner ved din side, som hurtigt kan gennemskue den ejendom, du drømmer om at købe og hjælpe dig med at gennemgå faldgrupperne og diverse dokumenter. 

boligadvokat inkluderet i boligpakken

Få Juridisk Rådgiving med Boligpakken

Ønsker du GRATIS sparring omkring bolighandel og juridisk rådgivning?

Ring til os på tlf. 42 901 802 eller send os en besked.

BOLIGADVOKAT ELLER KØBERRÅDGIVER?

Hvad er forskellen på en køberrådgiver og en boligadvokat? De færreste er bevidste om at der faktisk er en stor forskel på de to titler.

Køberrådgiver – guider dig igennem din bolighandel

En køberrådgiver er en rådgiver, der kan hjælpe dig igennem købsprocessen, når du skal købe bolig. Hvor en ejendomsmægler primært er sælgerens rådgiver, er en køberrådgiver købers rådgiver. Køberrådgiveren har altså dine interesser som køber på sinde i en eventuel bolighandel. Du bør dog være opmærksom på at ‘køberrådgiver’ eller ‘jurist’ ikke er en beskyttet titel.

På dagens boligmarked tilbydes køberrådgivning af både boligadvokater og tidligere ejendomsmæglere; sågar jurister, der ikke har den specialisering i køb og salg af fast ejendom, som det kræves af en boligadvokat. Jurister og ejendomsmæglere er ikke underlagt helt de samme krav som boligadvokater, og du bør derfor være opmærksom på dette, hvis du benytter en køberrådgiver, der ikke er boligadvokat til at hjælpe dig med din bolighandel.

Boligadvokat – sikrer dig en tryg handel

‘Boligadvokat’ er en beskyttet titel. For at kunne kalde sig boligadvokat skal man have bestalling som advokat med speciale i køb og salg af fast ejendom. Derudover kræves det af en boligadvokat at være dækket af en rådgiveransvarsforsikring, således at forsikringen går ind og dækker, hvis noget skulle gå galt i bolighandlen. En boligadvokat hjælper typisk med at berigtige din bolighandel. Dette omfatter bl.a. gennemlæsning af købsaftale, skødeskrivning og refusionsopgørelse.

Få Juridisk Rådgiving med Boligpakken

Hos Pengerådgivning benytter vi kun boligadvokater til at håndtere den juridiske del af vores bolighandler.

Det er vigtigt for os, at du kan føle dig 100% tryg med den rådgivning, du modtager af os. Derfor er vores finansielle rådgivere også dækket af en rådgiveransvarsforsikring. Uanset om du modtager rådgivning af vores finansielle rådgivere eller vores boligadvokater, er du altså dækket af vores rådgiveransvarsforsikring.

Overvejer du at få rådgivning omkring din bolighandel?

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.
Bliv Kontaktet

Vi arbejder ud fra princippet no cure, no pay

Det koster dig ikke noget før du er tilfreds med de løsninger vi forhandler hjem på dine vegne.
Ring til os: 42 901 802

SPAR 1% AF BOLIGENS KØBESUM

Når du underskriver en købsaftale, skal du sikre dig, at handlen er betinget af din rådgivers godkendelse i sin helhed. Når du har underskrevet købsaftalen, vil du nemlig kun kunne fortryde handlen mod betaling af en godtgørelse til sælger på 1% af den aftalte købesum. 

Med et forbehold for din rådgivers godkendelse af handlen har du mulighed for at stille forbehold til handlen og træde tilbage fra handlen uden omkostninger for dig, såfremt forbeholdene ikke bliver imødekommet af sælger. Med andre ord kan du spare en masse besvær og 1% af boligens købesum ved at have en rådgiver, der kan hjælpe dig med et forbehold.

Tinglysning, Skødeskrivning og Refusionsopgørelse

Når du, din boligrådgiver og banken har godkendt handlen, skal handlen berigtiges af en advokat ved udarbejdelse og tinglysning af skøde, refusionsopgørelse og tinglysning af lån. Har du købt Pengerådgivnings Boligpakke er skødeskrivning, tinglysning og refusionsopgørelse inkluderet i pakken og din finansielle rådgiver sørger for hele koordinationen med banken, boligadvokaten og sælgers rådgivere for dig.

Få Juridisk Rådgiving med Boligpakken

FÅ GENNEMTJEKKET BOLIGDOKUMENTERNE 

I en gennemsnitlig bolighandel kan du se frem til at modtage en stor stak dokumenter om din kommende bolig – ca. 200 siders læsning. De fleste af dokumenterne er formuleret på fagsprog og kan være særdeles tunge og tidskrævende at komme igennem.  En lille overset detalje kan hurtigt blive bekostelig i det lange løb.

Har du eksempelvis husket at tjekke lokalplanen og sikret dig, at der ikke er planlagt motorvej på grunden eller andre projekter, der kan forringe din boligs værdi? Er grunden forurenet? Har boligen ulovlige tilbygninger som du kan blive tvunget til at rive ned?

Spar besvær og bekymringer 

Hvis du ikke har prøvet at købe bolig før eller ikke har erfaring med at læse boligdokumenter kan det være en god idé at få en ekspert til at tjekke dem igennem for dig. Pengerådgivnings boligadvokater er eksperter i bolighandel og kan hurtigt identificere eventuelle mangler eller faresignaler i din handel.

Køber du vores Boligpakke, får du gennemgang af bolighandlens dokumenter inkluderet i pakken.

SKØDESKRIVNING

Pengerådgivning tilbyder skødeskrivning i forbindelse med din bolighandel. I alle ejerbolighandler skal skødet fra ejendommen overdrages fra sælger til køber. Dette foregår heldigvis digitalt, hvilket gør det nemmere for begge parter. På den måde kan begge parter signere det nye skøde med NemId.

Når du køber en boligpakke hos Pengerådgivning, sørger vi for udarbejdelsen af det nye skøde samt tinglysningen heraf. Derefter sørger din bank for tinglysning af evt. lån i koordinering med sælgers bank. Du behøver ikke selv at foretage dig noget. Vi klarer arbejdet og koordinationen for dig.

Bonus: Vi laver også din refusionsopgørelse

Udover skødeskrivningen hjælper vores advokater dig med at udarbejde en opgørelse over boligens ejerudgifter iht. overtagelsesdagen samt evt. øvrige aftalte refusionsbeløb i handlen – også kaldet en refusionsopgørelse.

Vi klarer altså skødets tinglysning, lånenes tinglysning samt udarbejdelsen af refusionsopgørelsen og koordinationen med sælgers ejendomsmægler, sælgers bank og din bank, så du oplever et nemt og smidigt sagsforløb og alene kan koncentrere dig om det, der er vigtigt for dig – eksempelvis at flytte ind i din nye bolig, uden at bekymre dig om eventuelle ubehagelige overraskelser.

JA,

både skødeskrivning og advokathjælp er inkluderet i Boligpakken!

Overvejer du at få rådgivning omkring din bolighandel?

PRØV ET MØDE – GRATIS