Omlæg lån nu?

Få professionelle rådgivere, der er eksperter i rentemarkedet, til har holde øje med dine realkreditlån. Sæt dine realkredit på autopilot og få besked så snart det kan betale sig for dig at omlægge dine lån og få bedre vilkår.

Bør du omlægge dine lån nu?

Tilmeld dig og få overvåget dine lån

You are here:

Tilmeld dine realkredit- og boliglån

Sådan får du det til at ske

Når du opretter dine lån i vores låneovervågning bliver dine realkredit- og boliglån testet hver eneste uge i det gældende rentemarked. Dvs. du hele tiden vil være opdateret på om det vil kunne betale sig for dig at omlægge dine lån og optimere din boligøkonomi.

Lad finansielle eksperter gøre alt arbejdet for dig

Vores uvildige finansielle rådgivere tager hånd om dine realkredit- og boliglån og sørger for du til enhver tid bliver opdateret, når det vil betale sig at få omlagt dine lån.

På den måde kan du trygt læne dig tilbage og vide at du ikke behøver bruge tid på at følge med på rentemarkedet og din boligøkonomi vil være overvåget så du kan optimerer dine lån når der sker renteændringer.

Hvilket vi selvfølgelig hjælper dig med.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Bliv kontaktet

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os. Vi er klar til at hjælpe dig.

Ring til os på

Kontakt - Basic
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomisk rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.