Pengerådgivning i TV:
Coronalån har konsekvenser

Mina tog på halvandet år et Coronalån på 200.000. Det svarer til udbetalingen til et hus på 4 millioner, siger Finansiel Rådgiver, Peter Thomsen.

Mange studerende har under coronakrisen mistet studiejobbet, og derfor løftede politikerne loftet for det månedlige SU-lån fra 3.200 kroner til næsten 10.000 kroner i marts 2020. Det var en glædelig nyhed for Mina Azzam, som udnyttede muligheden og skruede SU-lånet op på max. Nu halvandet år senere har hun lånt omkring 200.000 kroner af staten og størstedelen af penge har hun brugt på shopping; tøj, sko og dyre ting.

Peter Thomsen, som er Finansiel Rådgiver i Pengerådgivning Århus, advarer mod at tage lånet, hvis pengene bliver brugt på forbrug.

– Det er jo sådan med gæld, at der er en regning, der skal betales. Så hvis man bruger lånet på forbrug nu, så fratager man sig selv nogle muligheder for fremtiden, siger Peter Thomsen.

Bruger man derimod pengene på at få mad på bordet og sikrer sig din familiens eksistensgrundlag, kan den forhøjede sats være en nødvendighed. Han råder desuden til at man tænker over de langsigtede konsekvenser og måske i stedet investerer nogle af pengene eller sætter dem i banken.

Har du brug for hjælp til at få overblikket over din økonomi og hvilke muligheder du har, er du velkommen til at kontakte os her på siden eller ringe til os på tlf. nr. 42 901 802.

Vi hjælper med låneomlægning eller kommende boligkøb

Hos Pengerådgivning hjælper vores uvildige finansielle rådgivere dig med omlægning af lån og boligkøb.

I Pengerådgivning tilbyder vi altid et gratis møde, hvor vi sammen kigger på dine muligheder. Herefter indhenter vi de bedste tilbud til dig og sammen finder vi den optimale løsning for dig.

Book et gratis og uforpligtende møde

Lad os sætte os sammen og kigge på din økonomi og tale om dine fremtidsplaner, så vi kan sikre dig de bedste vilkår.

Book Gratis Møde

Vi indhenter de bedste tilbud fra bankerne

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.

Book Gratis Møde

Du vælger hvilket tilbud der passer bedst til dig

Som uvildige finansielle rådgivere forhandler vi de bedste tilbud hjem til dig på baggrund af din økonomi og drømme.

Book Gratis Møde

Vi er 100% på din side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Vi modtager hverken kickback eller andre fordele for at fremhæve særlige banker frem for andre. Du kan altså være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Book gratis møde

Book dit gratis og uforpligtende møde med en af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Bliv kontaktet

Skriv en mail til os og bliv kontaktet af vores dygtige uvildige finansielle rådgivere.

Ring til os

Har du spørgsmål omkring hvordan vi kan hjælpe dig, så er du altid velkommen til at ringe.