Se med, når indehaver Nicolaj Christensen, booster budgettet i DR-serie

Nicolaj Christensen hjælper de medvirkende i DR-programmet Boost dit budget med at optimere privatøkonomien

You are here:

Den 19. april rullede første program i serien Boost dit budget over skærmen på DR1, og nu er det 5., og sidste afsnit, sendt ud. Du har kunnet opleve vores indehaver, Nicolaj Christensen, som medvirkende ekspert i serien. Sammen med Helle Snedker og Sofie Østergaard har han nemlig hjulpet helt almindelige danskere med at få overblikket over deres økonomi tilbage. Se serien, hvis du ikke allerede har gjort det, når Nicolaj stiller skarpt på noget af det, vi beskæftiger os allermest med her i Pengerådgivning. Nemlig at se mulighederne i helt almindelige menneskers økonomi, og vise hvordan drømme om en bedre økonomisk tilværelse ikke behøver være urealistisk. 

Et eksempel på eksperternes hjælp: Taler dig og banken to forskellige sprog? 

I programserien møder vi blandt andet Karen. Karen har mistet overblikket over økonomien og vil gerne blive klogere på, hvordan hun kan komme tættere på sine drømme om at eje egen bolig og komme ud at rejse mere. Ikke ulig mange andre danskere finder Karen økonomi uoverskueligt og kedeligt, og derfor mangler incitamentet også til at lægge budgetter og grave dybere ned i tallene.   

I programmet kan du se, hvordan Karen får hjælp til blandt andet at lægge et hverdagsbudget, at ændre på sine handlerutiner, at medtænke optimering og besparelse i hverdagen – og ikke mindst at se mulighederne i sin økonomi. Det er særligt ved sidstnævnte punkt, Nicolaj kommer ind i billedet.

Det kan være svært at se mulighederne i sin økonomi, når man ikke er sat særlig godt ind i den, og man samtidig føler sig tabt lidt bag en vogn, når man skal tale med banken. I programmet viser Nicolaj Christensen blandt andet, hvordan små justeringer i måden, man snakker med banken på, kan gøre en stor forskel i sidste ende. Som Nicolaj understreger, “hvis du er seriøs omkring det her, så er vi [banken] også seriøse omkring det her”. Efter et kig på Karens økonomi kan Nicolaj da også præsentere muligheder, som hun ikke tænkte var mulige hidtil. 

Få inspiration til at optimere din egen økonomi 

DR har i alt sendt 5 programmer i serien “Boost dit budget”, som er blevet vist på DR1, ligesom de ligger tilgængelige som streaming på DRTV. Se med, hvis du mangler lidt inspiration til selv at optimere din økonomi, eller hvis du blot synes, at privatøkonomi er lige så spændende, som vi gør. 

Nicolaj optræder som ekspert i flere afsnit, og hvis du ikke allerede har set serien, kan du glæde dig til at følge med i, hvordan han og resten af holdet kan gøre en forskel for deltagerne! 

Du kan finde alle tilgængelige afsnit her på DRTV.