Pengerådgivning åbner kontor i Herning og Holstebro

ny pengerådgivning afdeling i Herning og Holstebro
ny pengerådgivning afdeling i Herning og Holstebro

Nu kan midt- og vestjyderne også få uvildig bank- og boligrådgivning

Fra september 2021 åbner hele to nye afdelinger af Pengerådgivning op i Jylland, for at imødekomme den store interesse der fortsat er for uvildig bank- og boligrådgivning.
 
 
Ved roret i de 2 afdelinger sidder ny finansiel rådgiver Malene Klidsbjerg Toft, der kommer fra en stilling som salgsleder og souschef i Ringkjøbing Landbobank. Hun startede som elev i banken og har mere end 14 års erfaring med rådgivning af private fra afdelinger i blandt andet Ulfborg, Holstebro og Vildbjerg.
 
 
“Vi er utrolig glade for , at det er lykkes at knytte Malene til Pengerådgivning. Med hendes store erfaring og kendskab til privatrådgivning, bliver hun en stor hjælp for vores kunder, der ønsker en professionel rådgiver, når der skal træffes store økonomiske beslutninger.” Siger Indehaver Nicolaj Christensen.
 
Nicolaj kommer oprindeligt selv fra Herning og har især set frem til at åbne kontor i sin gamle hjemby, hvor han selv startede som bankrådgiver i sin tid.
 
 

 

 

Konceptet er som altid, at vi tilbyder vores kunder et gratis rådgivningsmøde, hvor vi gennemgår din økonomi og og tilbyder at hente tilbud fra flere banker, helt uforpligtende.

Læs mere om hvad vi kan tilbyde til et gratis møde.