Book et gratis online møde
You are here:

På nuværende tidspunkt tilbyder vi kun online møder i Aalborg

Volkan Sahin

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 6110 4426

Volkan har en baggrund som både ejendomsmægler og bankrådgiver og har derfor stor erfaring med bolighandel og hele processen lige fra boligsøgning til endelig finansiering. Han er dygtig til at se nye perspektiver og tænke ud af boksen, når han skal skræddersy gode økonomiske løsninger med kunden i fokus.

Volkan er et rigtigt familiemenneske, der elsker at bruge sin fritid med sin kone og 2 små børn.

Per Bahne

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 2199 0110

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne.

Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Tunahan Nuh Gunes

FINANSIEL RÅDGIVER

Tlf: 61107791

Cathrine Lillethorup Nielsen er uddannet investeringsrådgiver i banken og har mere end 8 års erfaring med formuerådgivning i både ind- og udland.

Hun er særdeles dygtig til at yde en god helhedsrådgivning og tænke både lån og investering ind for at optimere den enkelte kundes privatøkonomi. Cathrine sætter en stor ære i at være en god sparringspartner i hele rådgivningsforløbet og elsker at finde netop de løsninger på markedet, der gør at hendes kunder kan få opfyldt sine drømme i sidste ende.

Når Cathrine holder fri elsker hun at rejse og holder især af Spanien eller en vantretur i Amazonas regnskov.

Få Økonomisk Rådgivning i Aalborg

På vores kontor i Aalborg får du økonomisk rådgivning og 360º hjælp til dit boligkøb eller omlægning af realkreditlån.

Vores  økonomiske rådgivere er 100% uvildige og har derfor altid dine bedste interesser for øje, når de forhandler med banker og realkredit instituter på dine vegne.

Her på siden finder vores økonomiske rådgivere som kan hjælpe dig på vej til at få indfriet dine boligdrømme eller hjælpe dig med at få optimeret din boligøkonomi.

Book et gratis møde og få økonomisk rådgivning i Aalborg med en vores uvildige rådgivere.

Pengerådgivning Uvildig Økonomisk Rådgivning Aalborg
Pengerådgivning Uvildig Økonomisk Rådgivning Aalborg

Spørgsmål?

Vil du gerne kontaktes inden du booker et møde, eller haster din sag og kan du ikke finde en ledig tid til finansiel rådgivning? Så ring eller skriv endelig til os på chatten eller via knappen herunder. Vi er klar til at hjælpe dig.