Gratis rådgivning

Økonomitjek

En grundig gennemgang af din privatøkonomi for at finde spare- samt optimeringspotentiale. Læs hvad et gratis økonomitjek indbefatter her.

Rådgivningsmøde

Et gratis og uforpligtende møde med en af Pengerådgivnings uvildige finansielle rådgivere omkring din økonomiske situation, dine ønsker og udfordringer. De feste kommer til mødet med en konkret problemstilling. Eksempelvis tanker om boligkøb, banksskifte, låneomlægning eller noget helt fjerde. Rådgiveren vil give dig sine eventuelle anbefalinger til, hvordan du kan optimere din økonomi. 

Læs mere om hvad et gratis rådgivningsmøde indebærer her.

Optimeringsråd

Kan du få mere ud af din økonomi end du får i dag? Få en professionel vurdering af en af vores uvildige økonomiske rådgivere. Rådgiveren går din økonomi igennem for at finde dit optimeringspotentiale. 

Kontakt os for at hør mere.

360 graders møde

Få kigget hele din privatøkonomi igennem. Til vores 360 graders møde kommer du sammen med en uvildig finansiel rådgiver rundt om alt lige fra sparepotentiale og lånemuligheder til pension og boliginvestering. 

Kontakt os for at høre mere om dine konkrete muligheder.

Foredrag om bolighandel

Vi holder løbende foredrag om boligkøb og -finansiering, hvor du bliver klædt på, til at købe bolig uden at betale for meget. Vi oversætter banksproget og udregningerne, så du forstår dem, og viser dig hvor, der er penge at spare.  

Læs mere om vores foredrag, tilmeld dig eller skriv dig op til kommende foredrag.  

Bolighandel

Boligpakke

BOLIGPAKKEN dækker dig ind 100%, når du skal købe bolig inkl. boligadvokat. Vi sørger for det hele. Pengerådgivning forhandler og indhenter tilbud på dine vegne, så du kan læne dig trygt tilbage velvidende, at vi skaffer dig de bedste vilkår og billigste priser på lån.

Læs mere om Boligpakken og hvad den indeholder.

Boligadvokat

I forbindelse med bolighandler benytter Pengerådgivning altid autoriserede boligadvokater med bestalling og speciale i køb og salg af fast ejendom. Faktisk indgår hjælp af en boligadvokat som en fast del af vores Boligpakke. Det gør vi fordi din tryghed er vigtig for os. Derfor er vores boligadvokater også dækket af en rådgiveransvarsforsikring. 

Her kan du læse mere om vores boligadvokater eller se hvad der yderligere indgår i vores Boligpakke.   

Byggesagkyndig

Få en grundig gennemgang af din drømmebolig, og undgå ubehagelige overraskelser. Køber du vores Boligpakke, får du automatisk en byggeteknisk gennemgang med i købet, men du kan også købe den særskilt.

Læs mere om byggeteknisk gennengang og byggesagkyndig. 

Forhandling

Få hjælp til at forhandle med banker, realkreditinstitutter, ejendomsmæglere osv. Vores uvildige rådgivere kender markedet til fingerspidserne og kan i 9 ud af 10 tilfælde hjælpe dig til mere favorable vilkår, end du selv kunne have opnået. 

Læs mere om forhandling.

Køberrådgivning

Pengerådgivning er specialister i køberrådgivning. Vi hjælper dig trygt igennem dit boligkøb fra start til slut. Lad os guide dig trygt igennem processen fra DIN side af forhandlingsbordet og sikre dig de bedste priser og vilkår. Vi gør dit boligkøb trygt og overskueligt og sparer dig for penge, tid og besvær. 

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din bolighandel og sikre dig de bedste vilkår.

Bank og realkredit

Bankskifte

Overvejer du at skifte bank? Der er ofte fordele at hente ved et bankskifte. Det kan være alt fra bedre vilkår og priser til noget så elementært som bedre kemi og gensidig forståelse med din bankrådgiver. Andre gange kan et bankskifte komme i kølvandet på et boligkøb eller en låneomlægning. 

Vil du høre mere om dine muligheder eller om et bankskifte kan være fordelagtigt for dig i din konkrete situation? Kontakt os via vores kontaktformular eller ring til os på tlf. 42 901 802. 

Låneomlægning

Kan du spare penge ved at omlægge dine bank- eller realkreditlån?

Læs mere her eller kontakt en af vores uvildige rådgivere for at få en vurdering af din sag.

Låneovervågning

Når du tilmelder dine lån til vores avancerede låneovervågningsservice, modtager du øjeblikkeligt en beregning, der viser om det kan betale sig for dig at omlægge dine lån. Derefter fortsætter vi med at overvåge dine lån og giver dig straks besked, når det kan betale sig at lægge om. 

Læs mere om låneovervågning her.

Lånoptagelse

Har du brug for at låne penge? Lad os hjælpe dig med at optage nyt lån og opnå de bedste priser og vilkår.

Kontakt os og hør nærmere omkring hvordan vi kan hjælpe dig.

Rådgivningsabonnement/Tryghedspakker

Vi har hældt rådgivning omkring din privatøkonomi på pakkeform, så du kan føle dig tryg omkring din økonomi hver eneste dag.

Læs mere om vores rådgivningsabonnementer her.