Webinar

Tirsdag den 9. maj kl 20.00

Går du glip af gevinsten ved ikke at omlægge dine lån?

Få eksperternes bedste råd til, hvornår det kan betale sig at omlægge et realkreditlån

Efter flere år med lave renter på bolig- og realkreditlån, oplever vi nu et marked med højere renter og mere usikkerhed. Det kan dog betyde, at der er en gevinst at hente, hvis du sidder med et realkreditlån.

Er du usikker på, hvordan du bedst muligt sikrer at få de bedste lånevilkår på dine boliglån? Det kan være en jungle at finde rundt i rentemarkedet og gennemskue, hvornår det bedst vil kunne betale sig at få omlagt sine lån – og om det overhovedet kan betale sig. Derfor inviterer vi dig til vores kommende webinar, hvor vi vil hjælpe dig til at forstå markedet lidt bedre og gør dig bedre i stand til at gennemskue, hvordan og hvornår du kan vinde ved at omlægge dit realkreditlån.

Få eksperternes bedste råd til, hvornår det kan betale sig at omlægge et realkreditlån

Facebook
LinkedIn
Email

Vi er uvildige og på DIN side

Al den hjælp og rådgivning, du får hos Pengerådgivning, er altid uvildig. Dette betyder, at vi er upartiske, når vi forhandler med banker og mæglere. Du kan derfor altid være sikker på, at vores løsninger og rådgivning udelukkende har dine interesser på sinde.

Start dialogen her

så kontakter vi dig hurtigst muligt
Kontakt - Webinar
Jeg giver Pengerådgivning samtykke til at kontakte mig vedrørende økonomiske rådgivning og accepterer dermed betingelserne i Pengerådgivnings datapolitik.

Vi arbejder ud fra princippet
no cure, no pay