Kasper & Signe: Vores boligdrøm gik i opfyldelse

Kasper og Signe bookede et gratis rådgivningsmøde hos Pengerådgivning efter at have set et opslag på Facebook. De var førstegangskøbere og interesserede i, at købe en ejerbolig, men havde endnu ikke fundet den helt rigtige bolig til deres lille, nye familie.

Til rådgivningsmødet blev de klogere på, hvad det vil sige at købe bolig, samt hvorledes en boligkøbsproces foregår. Deres økonomiske rammer blev sat, således at de vidste præcist, hvor meget de kunne købe for. Efter mødet var Kasper og Signe ikke et sekund i tvivl om, at uvildig finansiel rådgiver, Mortan Storm, var den rette til at stå på sidelinjen igennem deres kommende boligkøb.

”Vi havde allerede fra starten af stor tillid til, at han var den rigtige rådgiver til at hjælpe os med den uvidenhed, vi havde som førstegangskøbere”, siger Kasper og Signe.

Økonomisk overblik gav tryghed til at handle hurtigt

Deres drømmebolig lod vente på sig, men igennem hele søgeprocessen fik de ubegrænset rådgivning og sparring af Pengerådgivning.

”Mortan stod til rådighed, lige når vi havde brug for det, hvilket gav en tæt og tryg dialog” siger Kasper og Signe.

I fællesskab med Mortan fik de skabt en viden om boligkøb, perfekte rammer for deres økonomi samt tryghed, således at de var godt klædt på til, at kunne slå til med det samme, når de fandt deres drømmebolig. Efter lidt ventetid var den der endelig.

Vi bød på boligen, første gang vi så den, og fire dage efter skrev vi under på købskontrakten”, fortæller Kasper og Signe.

En uvildig rådgiver er kundens mand

Inden Kasper og Signe kontaktede Pengerådgivning, havde de været i dialog med deres egen bank samt nogle andre banker i forhold til finansieringen af deres bolig. De syntes, som langt de fleste førstegangskøbere, at omkostningerne hos bankerne, og de øvrige udgifter i forbindelse med boligkøbet, var uigennemskuelige. Dette var især en af årsagerne til, at de i sidste ende søgte hjælp hos Pengerådgivning. Udover at Mortan fik gjort de mange omkostninger konkrete og forståelige for dem, så fik de også hjælp til at vælge bank.

En uvildig rådgiver sidder i en position som kundens mand og ikke bankens og kan derfor hjælpe med at finde netop den bank, der matcher ens behov bedst”, forklarer Kasper og Signe.

De endte faktisk med at forblive kunder i deres egen bank, eftersom de i forhandlingen med Pengerådgivning endte med at give et tilbud, der var bedre end de andre bankers.

Sparede etableringsomkostninger og renteudgifter

Som en ekstra bonus endte Kasper og Signe også med at spare en del penge på deres boligkøb. De fik et meget favorabelt tilbud på deres lån og sparrede ca. 15.000kr på etableringsomkostningerne samt besparelser i renteudgifter for ca. 50.000kr det første år. Derudover sparrede de også penge på boligkøbets juridske omkostninger.

Kasper og Signe er nu boligejere.

Vores drøm er gået i opfyldelse og pga. Pengerådgivnings boligpakke forløb hele processen nemt og ligetil”, lyder det fra Kasper og Signe.

Står du også overfor et boligkøb?

Med Pengerådgivnings Boligpakke bliver du klædt godt på og båret sikkert igennem dit boligkøb. Vores uvildige finansielle rådgivere brænder for at hjælpe dig trygt igennem boligkøbsprocessen og spare dig for tid, penge og bekymringer undervejs.

Du kan læse mere om Boligpakken her.

Lige nu har du også mulighed for at booke et gratis rådgivningsmøde her eller tale med en af vores uvildige finansielle rådgivere på telefon 42 901 802

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *