“Altså det er jo sindssygt. Det er jo fuldstændig vanvittigt, at vi nu sparer 84.000 kr. om året.”

billede af nedsparingslån

Michael Schmidt og hans familie sparer nu i runde tal 84.000 kr. om året på deres bankforretninger. Derudover har familien fået reduceret løbetiden på deres billån og boliglån med 15 måneder ved hjælp af uvildig finansiel rådgivning. 

Før økonomitjekket så Michael Schmidt egentlig familiens økonomi som værende god, da de ikke manglede penge. Han var godt klar over, at de brugte mange penge om måneden, og at det føltes som om, at pengene forsvandt mellem fingrene på ham. Han var dog ikke klar over, at det var penge, der kunne spares.
Jeg synes selv, at jeg var en ret god kunde i Nordea Bank. Jeg forventede egentlig, at jeg havde deres skarpeste produkter, men da jeg så fandt ud af, at vi kunne presse priserne så meget, blev jeg chokket. Da jeg så tilbuddene fra to af de andre banker, var jeg mildest talt mundlam,” siger Michael Schmidt.

Han kontaktede Pengerådgivning.dk, efter han på Facebook havde set, at de tilbød et gratis økonomitjek. Ligesom man tjekker sine forsikringer igennem ind imellem, så Michael en mulighed for at få kigget sin økonomi igennem af en uvildig finansiel rådgiver. ”Fordelen ved at bruge en uvildig rådgiver er, at man får de hårde facts. Uden en uvildig rådgiver havde jeg ikke fået tingene forhandlet så langt ned, da den uvildige rådgiver ved, lige præcis hvor han skal trykke, og det kommer jo tydeligvis os, og hans kunder, til gode, ” fortæller Michael Schmidt.

Michael står tilbage med en enorm følelse af tilfredshed. ”Jeg vil til hver en tid anbefale Pengerådgivning.dk til andre, og det er uanset om man står og mangler penge eller ikke står og mangler penge. Det er altid sundt at få et serviceeftersyn. Så i stedet for at pengene ryger i bankens milliardoverskud hvert år, ryger de nu på vores opsparing, så vi kan forsøde tilværelsen. Jeg er meget tilfreds. Meget, meget tilfreds,” siger Michael Schmidt.

Har du også lyst til at finde ud af, om du kan spare penge, så tilbyder vi resten af året et gratis økonomitjek.