Pengerådgivning søger Finans Trainees til København

Er du et rådgivertalent, med interesse for økonomi, og vil du udvikles til en stjernespiller i den finansielle sektor, så er du måske vores næste Finans Trainee til kontoret i København.

  • Du kan have baggrund som finansøkonom eller tilsvarende, men det er ikke et ultimativt krav.
  • Brænder du for at hjælpe kunder med at opfylde deres drømme?
  • Er du målrettet og ambitiøs på både dine egne og dine kunders vegne?

Kan du svare ja til ovenstående, er det måske dig, vi søger.

Om Pengerådgivning

Pengerådgivning er en ung og ambitiøs finansiel virksomhed, som ønsker at være danskernes foretrukne rådgiver, når det gælder finansiering af fast ejendom og optimering af finansielle vilkårhos banker og realkreditinstitutter.

Vi er på en vækstrejse, som i 2022 gav os Gazelle status, og for at kunne fortsætte denne vækst, skal vi bruge de stærkeste talenter.

Vi har en flad struktur, hvilket giver korte kommandoveje og høj grad af personlig frihed, til selv at planlægge hverdagen, så du kan få den rette balance mellem arbejds- og privatliv.

Derudover vil du opleve en begejstring og et fællesskab, som vi påstår ikke findes lige i branchen.

Er du vores næste stjernespiller?

Du kan have baggrund som finansøkonom eller tilsvarende, men det er ikke et ultimativt krav, da det vigtigste for os er, at du brænder for at hjælpe kunderne med at opfylde deres drømme, og at du er en dygtig kommunikator med flair for tal og økonomi.

Hvis du har talentet, tilbyder vi et 18 måneders trainee forløb, som veksler mellem faglig uddannelse på skole, og praktisk uddannelse i virksomheden, hvor et hold af fantastiske kollegaer vil sørge for, at du også bliver en stjerne på holdet.

Når traineeforløbet er fuldendt, har du opnået kompetencer indenfor det privatøkonomiske område, som gør et job som Finansiel Rådgiver, til det naturlige næste skridt.

Hvem er du?

For at udfylde rollen som Finans Trainee forventer vi, at du har stor lyst til og flair for at arbejde og kommunikere med mennesker, da du skal trives i en hverdag med kundemøder, samt møder og kommunikation med samarbejdspartnere og banker.

For at trives hos Pengerådgivning, skal du kunne tage selvstændigt ansvar, samtidig med at du kan indgå i et team, hvor alle har ønske om at spille hinanden bedre.

Vil du med på holdet?

Send os din motiverede ansøgning og CV, hurtigst muligt, og senest 1. februar 2023.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte CSO Martin Kloster, 2972 6205 eller Uddannelseskonsulent Brian Stjernholm, 4061 3160.

Vi glæder os til at høre fra dig!