Uvildig finansiel rådgivning

Billede af uvildig finansiel rådgivning

Hvad er en uvildig finansiel rådgiver?

En uvildig finansiel rådgiver har ofte en økonomisk baggrund samt en lang årrække erfaring i rådgivning af privatøkonomi. Uvildig betyder uafhængig og skal i denne forbindelse forstås som, at en uvildig finansiel rådgiver er uafhængig af nogen eller noget. Dette er den store forskel fra en normal finansiel rådgiver til en uvildig finansiel rådgiver og lige netop denne forskel er enormt betydningsfuld for dig, som ønsker finansiel rådgivning. En finansiel rådgiver som f.eks. de mange bankrådgivere i Danmark er afhængige af den bank, som de arbejder for. En bank er en virksomhed, som ønsker en god forretning lige såvel som andre virksomheder, men bankerne tjener desværre deres penge på kunder. Dette betyder at bankens rådgivere vakler imellem at være rådgivere og sælgere. Overstående er vigtigt at have i baghovedet for dig, som ønsker finansiel rådgivning.

Billede af uvildig finansiel rådgivning

Derfor skal du vælge uvildig finansiel rådgivning

Som nævnt tidligere så er en uvildig finansiel rådgiver uafhængig af nogen eller noget. Dette betyder at en uvildig finansiel rådgiver er uafhængig af salgsmotiver og ønsker derfor ikke at sælge dig noget og dermed tjene penge på dig. En uvildig finansiel rådgiver kan rådgive dig indenfor alt, der vedrører økonomi.

Pengerådgivning har især fokus på boligkøb og bolighandel. Hvis du står overfor et boligkøb, så er det en klar fordel for dig at benytte uvildig finansiel rådgivning. Vores uvildige finansielle rådgivere er upartiske og de er derfor på din side af forhandlingsbordet. Hvis du ønsker at høre mere om uvildig finansiel rådgivning og hvad vi netop kan gøre for dig og samtidigt blive klogere på, hvad du går glip af ved ikke at benytte en uvildig finansiel rådgiver, så kan du med fordel tilmelde dig vores nyhedsbrev her.

Vi giver et gratis rådgivningsmøde

Står du overfor et boligkøb? Så kan du med fordel booke en gratis rådgivningstime her, hvor du kan finde ud af, hvordan Pengerådgivning kan hjælpe lige netop dig.