Ved du, hvor din bank tjener penge på dig, når du skal købe bolig?

Alle Pengerådgivnings rådgivere har, før de blev uafhængige, arbejdet i almindelige banker i mange år, og de kender derfor alle de steder, din bank tjener penge på dig. Nogle af bankernes omkostninger er helt fair, mens andre er unødvendigt høje – og så er der de gebyrer, der er ren og skær profit, som ryger direkte ned i bankens lommer, uden at de skal røre en finger og uden nogen som helst forskel for dig, udover at du er blevet mærkbart fattigere.

Undgå skjulte gebyrer

Nogle gebyrer i en bolighandel er lette at få øje på. Måske kender du allerede gebyrer som lånesagsgebyr, dokumentgebyr, ekspeditionsomkostninger og sagsgebyr. Omkostninger, der er lette at identificere, er helt naturligt lettere at stille spørgsmålstegn ved overfor din bank.

Desværre er en overvejende del af bankernes gebyrer skjulte for utrænede øjne.
Begreber som kurtage, tinglysningsservice og stiftelsesprovision bliver brugt i flæng, når man skal låne penge til et boligkøb og fordi mange ikke helt forstår begreberne, ender de med at betale overpriser uden så meget som at gøre tilløb til en forhandling af de skjulte omkostninger. De ved ganske enkelt ikke, hvilke udgifter til banken det er muligt at forhandle.

Få styr på boligkøbets skjulte udgifter

Vil du blive klogere på skjulte gebyrer og de andre svære lånebegreber, man støder på i forbindelse med et boligkøb? I vores nyhedsbrev deler vores uvildige eksperter ud af deres insider viden omkring boligkøb, der kan spare dig for tusindvis af kroner på dine kommende bolighandler. Du får bl.a. svar på:

  • Hvilke unødvendige omkostninger du kan undgå
  • Hvor meget du kan købe for
  • Hvordan du forhandler med bankerne

Vi holder også løbende gratis foredrag og events om boligkøb, hvor du kan spørge vores eksperter til råds. Du kan holde dig opdateret omkring kommende events her på siden. Hvis du vil slippe for at holde øje kan du også bare tilmelde dig vores nyhedsbrev. Så får du nemlig automatisk besked direkte i din mails indbakke.

Er du allerede klar til at tale med en finansiel rådgiver? Book et GRATIS rådgivningsmøde her