Hvad er en Tryghedspakke?

En Tryghedspakke er et abonnement på en tryg økonomi. Kort sagt indeholder Tryghedspakkerne forskellige former for økonomisk rådgivning udviklet af Pengerådgivnings uvildige rådgivere.

Sagt på en anden måde har vi hældt økonomisk hjælp til din privatøkonomi på pakkeform, så du kan føle dig tryg omkring din økonomi hver eneste dag.

Du kan vælge imellem 3 forskellige Tryghedspakker: Bronze, Sølv og Guld. 

Tryghedspakker
Pakketyper og priser

Let og billigt

Tryghedspakkerne gør det let at have styr på privatøkonomien. Uanset og din økonomi er kompleks, om du har mange lån eller om du blot ikke interesserer dig specielt meget for økonomi, kan en Tryghedspakke gøre hverdagen og privatøkonomien lettere og billigere for dig. Fælles for alle vores pakker er at de sparer dig for penge, tid, bekymringer og besvær.

Det sparer du:

Penge

Vores rådgivere kan forhandle med banker og realkreditinstitutter på dine vegne. I 9 ud af 10 tilfælde kan de få bedre priser og vilkår end når vores kunder selv går i banken. De kender bankernes skjulte gebyrer og kan hjælpe dig, så du ikke betaler for noget unødigt. 

Vælger du en Tryghedspakke med låneovervågning, får du desuden direkte besked, hvis du kan spare penge på at omlægge dine lån. Det kan blive til mange tusinde kroner om året.

Rabat på omlægninger:
– Sølvpakken giver 25% rabat på låneomlægninger
– Guldpakken giver 50% rabat på låneomlægninger

Tid
  • Vi indhenter tilbud og forhandler med banker og realkreditinstitutter for dig, hvis du eks. vil skifte bank, omlægge lån eller købe bolig. Så kan du nøjes med at tale med én rådgiver; vores. 
  • Tast-selv-SKAT. Vores rådgivere ved lige præcis, hvor dine oplysninger skal tastes ind. Det går lynhurtigt, og sparer dig muligvis også en hovedpine. 

Tryghedspakker med låneovervågning sparer dig desuden for en masse tid på at holde øje med lånemarkedet, som konstant udvikler sig. Fordi dit lån var konkurrencedygtigt, da du optog det, bliver det ikke nødvendigvis ved med at være det. Måske går du glip af tusindvis af kroner hver måned.

Bekymringer

Tryghedspakkerne har fået deres navn fordi de gør netop det navnet indikerer: giver dig tryghed. Tryghed ved at vide at du altid har en uvildig økonomisk rådgiver, der er 100% på din side og ikke har en banks fortjeneste i baghovedet. Tryghed ved at overvåge dine lån for dig så du aldrig betaler for meget. Opstår der problemer eller udfordringer i din privatøkonomi, behøver du blot at kontakte din rådgiver, så hjælper vi dig videre på en tryg og sikker måde.

Besvær

Din uvildige rådgiver hos Pengerådgivning klarer det hele for dig. Du kan altid ringe om spørgsmål og sparring, og du slipper for besværet med at forhandle med flere forskellige banker og pengeinstitutter.

Du slipper også for at sætte dig ind i bankverdenens mange termer og begreber – din rådgiver skal nok forklare det hele for dig på en måde og med et sprog, du forstår.

Vi er din finansielle 1-stop-shop uanset, hvad dine privatøkonomiske udfordringer er. 

Tryghedspakker med låneovervågning giver ekstra tryghed

Hvis du har et eller flere lån i din bolig, kan låneovervågning være en rigtig god idé, hvis du vil sikre dig imod pludselig at betale for meget. Lånemarkedet udvikler sig nemlig konstant. Et lån, der er billigt i dag, er ikke nødvendigvis billigt i morgen.

Pengerådgivnings låneovervågningssystem udfører avancerede beregninger hver eneste dag, og giver dig besked med det samme, hvis du kan spare penge ved at omlægge dine lån.

I Tryghedspakkerne Sølv og Guld er låneovervågning automatisk inkluderet i dit abonnement.

LÅNEOVERVÅGNING, læs mere

Hvilken pakke passer til min økonomi?

Hvilken pakke, der passer bedst til dig, afhænger dels af hvor kompleks din privatøkonomi er og dels af, hvor meget hjælp du har brug for. Hvis du har brug for sparring omkring din privatøkonomi, hjælp til SKAT og budgetlægning kan Bronzepakken være den rette Tryghedspakke for dig.

Har du lån i din bolig anbefaler vi som minimum en Sølvpakke, da du således får låneovervågning med i pakken og dermed får direkte besked, når det kan betale sig for dig at omlægge lån. Tumler du med spørgsmål om pension, eller overvejer du at omlægge dine lån, kan Guldpakken være den rette for dig. Den giver dig både hjælp til pension samt hele 50% rabat på rådgivningshonoraret i forbindelse med låneomlægninger. 

Hvis du har svært ved at afgøre hvilken pakke, der passer bedst til dig og din økonomi, er vores uvildige rådgivere klar til at hjælpe dig.

Ring til os på tlf. 42 901 802
eller send en mail til kontakt@pengerådgivning.dk.