Få adgang til eksklusive fordele og besparelser

Som nyhedsbrevsmodtager får du eksklusiv adgang til vores uvildige eksperters råd og insider tips. De deler løbende ud af deres store viden om privatøkonomi. En viden, der er mange penge værd.

Ud over værdifulde råd giver nyhedsbrevet dig adgang til vigtige nyheder, særlige rabatter, invitationer til arrangementer, events og meget mere.

Få freebies og rabatter
Vi vil gerne belønne vores trofaste nyhedsbrevsmodtagere. Derfor deler vi ud af eksklusive fordele, give-aways og rabatter, som kun er tilgængelige via vores nyhedsbrev. 

Kom forrest i køen
Som nyhedsbrevsmodtager kan du sikre dig plads til eksklusive events og foredrag før de offentliggøres. Eksempelvis er du først til at få besked, når vi holder vores populære foredrag om boligkøb. Ofte er pladserne fyldt op, før vi når at annoncere udenfor nyhedsbrevene. 

Er nyhedsbrevet ikke noget for dig, kan du naturligvis nemt afmelde dig igen.

Det får du:

  • Rabatter & tilbud
  • Nyheder omkring privatøkonomi, bolighandel, lån, investering m.m.
  • Eksperternes råd og anbefalinger
  • Invitationer til VIP events & foredrag
  • Reminders om opsigelsesfrister for fastforrentede obligationslån

Hvilken type indhold, kan jeg se frem til at modtage?
Overordnet handler nyhedsbrevene om privatøkonomi. Emnerne og vinklerne varierer fra gang til gang, men ofte vil tilgangsvinklen være råd til, hvordan du kan optimere din økonomi. Derudover kan du modtage nyheder omkring markedsforhold som kan påvirke din økonomi.

Eksklusive tilbud og give-aways
Det er ingen hemmelighed at nyhedsbrevene også indeholder kommercielt indhold – altså markedsføring af vores produkter og services. Det er dog kun en mindre procentdel, af det du vil modtage, som er af den karakter – og det vil kun være i form af attraktive rabatter, tilbud og freebies eller andet indhold, som vi vurderer er relevant og værdifuldt for vores læsere.