Test dine lån

Få hurtigt svar på om du kan spare penge ved at omlægge dine realkreditlån. Det er helt gratis. 

BONUS:

Når du tager testen, bliver du automatisk tilmeldt vores gratis låneovervågningsservice. Dermed får du automatisk besked, når der er penge at spare i fremtiden. Ønsker du ikke, at vi skal overvåge dine lån for dig, kan du naturligvis til enhver tid let afmelde dig igen. 

Test dine lån

Vidste du…

…at bidragssatser ikke er faste?

Det betyder at kreditforeningerne kan ændre dem,
også selv om det betyder, at din månedlige ydelse pludselig kommer til at stige.

Pengerådgivnings låneovervågning giver dig besked,
så snart du kan få dit lån billigere et andet sted. 

Test og tilmeld dit lån her

Vi sender dig en e-mail,
når du kan spare penge

 

Der kan være store besparelser at vinde ved at lægge dine realkreditlån om på det rigtige tidspunkt. Men hvordan ved du som almindelig privatperson, hvornår tidspunktet for en omlægning er rigtigt? Sandsynligheden for at din bankrådgiver fortæller dig, hvis du kan spare penge ved at flytte til en anden bank, er i hvert fald ikke stor.

For at hjælpe private realkreditkunder, med at navigere i et mildest talt uoverskueligt lånemarked, har vi udviklet en låneovervågningsservice, som sender dig en e-mail så snart en låneomlægning er fordelagtig for dig. 

  • Vi laver hele tiden avancerede beregninger af dit lån og giver dig besked, så snart der er penge at spare. 
  • Det er 100% gratis og uforpligtende
Ja tak, test og tilmeld mine lån

Modtag overskuelige beregninger med illustration af, hvordan din månedlige økonomi kunne se ud med alternative låneforslag. Vi kontakter dig kun, når en omlægning er fordelagtig. Vi sender dig ingen andre mails – med andre ord ingen marketing og salgsmails.