”Nicolaj sparede mig for tid og minimum 20.000 kr.”

billede af spar penge på boligkøb

Senad Karahusic tog til et gratis foredrag om boligkøb ved Pengerådgivning.dk, da han tilbage i starten af det nye år stod og ville købe sin egen bolig. ”Jeg synes, at foredraget var rigtig godt. Jeg vidste nogle ting i forvejen, men jeg vidste ikke, hvorfor det hang sammen, som det gjorde. På foredraget blevet tingene meget mere klare for mig og mere forståelige. Nicolaj kunne finde ud af at forklare tingene sådan, at jeg kunne forstå alt”, siger Senad Karahusic.

Senad fik efterfølgende et gratis rådgivningsmøde med Nicolaj, hvor de sammen gennemgik Senads økonomi. På mødet fik Senad overblikket over, hvordan det kunne hænge sammen for ham, når han skulle købe en bolig. Noget tid efter ringer Senads udlejer og fortæller, at han selv skal bruge den lejlighed, som Senad bor i. ”Jeg havde to måneder til at finde noget nyt at bo i. Jeg hev fat i Nicolaj og fortalte ham om min situation, og så sagde han, at jeg skulle gå i gang med at lede efter en lejlighed med det samme. Jeg fandt så en lejlighed. For mig virkede det som om, at Nicolaj satte mig som første prioritet, fordi jeg var i bolignød. Han sagde derfor, at han ville gå i gang hurtigst muligt. Det var jeg meget taknemmelig for. Det var rigtig godt arbejde af Nicolaj,” siger Senad Karahusic.

Jeg fik faktisk alt på plads på en måned,” siger Senad Karahusic.

Senad sparede penge på de forskellige gebyrer og kurtager. Derudover var betalingen til advokaten inklusiv i prisen til Pengerådgivning.dk, hvilket sparede Senad for både tid og penge. ”Jeg skulle ikke selv ud at lede efter en advokat, og det gjorde, at alt gik helt flydende fra da Nicolaj tog over,” siger Senad Karahusic.

Inden Senad tog til foredraget, havde han selv været i fire andre banker, for at høre om hans muligheder for at låne penge til en bolig. ”Jeg følte, at bankerne skjulte de høje gebyrer og renter bag nogle fine ord, som jeg ikke havde hørt om før. Der var det en kæmpe hjælp at gøre brug af Nicolaj, som kunne gennemskue det og forklare det for mig. Jeg fik lov til at låne dobbelt så meget gennem Nicolaj, som de andre banker gav mig lov til. Det var den vigtigste gevinst for mig,” siger Senad Karahusic.

Senad var egentlig klar til at købe en andelsbolig, da han tog til det første gratis rådgivningsmøde med Nicolaj, men efter de havde snakket fordele og ulemper igennem ved et andelsboligkøb, anbefalede Nicolaj ham, at han skulle købe en ejerbolig. ”Generelt er jeg tilfreds med hele forløbet. Jeg kan godt lide, at Pengerådgivning.dk ikke arbejder for bankerne, men at I arbejder for boligkøberne, og hjælper os igennem boligjunglen,” siger Senad Karahusic.

Hvis du også har brug for råd og vejledning til dit boligkøb, så tilbyder vi et gratis og uforpligtende rådgivningsmøde, som du kan booke her.

billede af spar penge på boligkøb