Få overblik over din økonomi og realkreditlån efter skilsmissen 


Ofte medfører en skilsmisse store konsekvenser for begge parters privatøkonomi og boligsituation. Det kan være svært at gennemskue hvad det er for en hverdag du og din familie kigger ind i og få et realistisk overblik over jeres muligheder. 

  • Kan I blive boende i jeres nuværende bolig?
  • Hvor meget har I råd til at købe en evt. ny bolig for?
  • Hvordan får I omlagt evt. bolig- og realkreditlån billigst muligt så I kan få delt økonomien
  • Har I brug for advokatbistand i forbindelse med bodeling?
  • Hvordan ser jeres rådighedsbeløb og økonomi ud efter skilsmissen?

Rådgivning & skilsmisseøkonomi

Pengerådgivning kan hjælpe med at skabe et overblik over de økonomiske muligheder, herunder beslutninger om evt. salg/overtagelse af hus, bodeling og generelt hjælpe dig/jer trygt, sikkert og økonomisk gnidningsfrit igennem skilsmissen.

Vi hjælper også med de praktiske ting i forhold til at tage kontakt til bank, ejendomsmægler og andre involverede parter.

Vigtigst af alt er vi 100% uvildige og dermed DIN rådgiver. Vi er altid på din side af forhandlingsbordet, og hjælper dig med at træffe de valg, der passer bedst til dig, din situation og din økonomi.

BOOK MØDE

Hvordan foregår et rådgivningsmøde?

Et rådgivningsmøde kan foregå hjemme hos dig privat, på et af vores kontorer eller over Skype. 

Til mødet taler du med en af Pengerådgivnings uvildige finansielle rådgivere omkring din situation, dine ønsker og udfordringer. Handler mødet om forældrekøb, vil rådgiveren give dig sine eventuelle anbefalinger til, hvordan du kan nå i mål med dit køb. Mødet er 100% uforpligtende og det er helt gratis.

Book gratis rådgivning Læs mere om gratis rådgivning

Er der ingen skjulte omkostninger?

Nej – der er ingen skjulte omkostninger. Det er en hel times gratis rådgivning kun med fokus på dine muligheder.

Pengerådgivning tjener kun penge, hvis du som kunde efter den gratis rådgivningstime gerne vil have os til at udføre de anbefalede optimeringer og besparelser. I så fald udfærdiges der en skriftlig aftale herom, som underskrives af begge parter.

Der er altså intet at miste ved at booke et gratis rådgivningsmøde og få et klarere billede af, hvilke muligheder du har for at købe bolig til dit barn.  

 

Ring til os på tlf. 42 901 802
eller send en mail til kontakt@pengerådgivning.dk.