Skift bank i 2017

Rigtig mange danskere kan spare flere tusinde af kroner ved at skifte bank i 2017. Det skyldes, at der kan være rigtig stor forskel på bankerne i Danmark. Forskellen finder du både blandt priserne såvel som den enkelte bankrådgiver.

Især folk som er boligejere kan i mange tilfælde spare penge ved et bankskifte, da rentemarkedet er faldet det sidste års tid. Udover forskellen på renten i bankerne, kan du også finde en væsentlig forskel på gebyrerne. Når du optager et nyt lån, er det vigtigt, at du har fokus på gebyrerne og omkostningerne ved at optage lånet. Det er lige netop dér, at du finder de store besparelser.

Vælg forskellige banker som har alle forskellige størrelser. Vores påstand er, at du sagtens kan finde lige så gode, hvis ikke bedre tilbud i de mindre banker.

Vi giver dig 6 gode råd, til når du skal skifte bank i 2017:

1. Skab et overblik over din nuværende økonomiske situation.
Få tjekket godt op på, hvad du giver i rente og gebyrer på de forskellige lån, du måtte have.

2. Undersøg bankmarkedet.
Når du har skabt et overblik, begynder du at undersøge markedet. Hvilke renter tilbyder de andre banker? Hvor meget skal du betale i gebyrer hos de andre banker osv.

3. Forhandl med din egen bank.
Hvis du er glad for din egen bank og den bankrådgiver, du har, kan du til at starte med forhandle med dem, om de priser du har fundet ud af, at konkurrenten tilbyder.

4. Forhandl med andre banker
Når du skal lede efter nye tilbud er vores anbefaling, at du minimum indhenter tre tilbud hjem fra tre forskellige banker. Når du har fået alle tilbud hjem, kan du med fordel gå til møde hos alle tre banker for at forhandl bedre priser med dem.

5. Skift bank

Viser det sig, at din nuværende bank ikke har lyst til at matche konkurrentens tilbud, vil den bedste økonomiske beslutning være at skifte bank.

6. Bed om rabat

Når du har besluttet dig for, hvilken bank du vælger, gør det ikke spor at være en anelse flabet. Spørg endelig banken, om de vil betale de omkostninger, du måtte have ved at skifte bank.

 

Skift bank i 2017

Føler du nogen form for behov for hjælp, og har du ikke selv tid og overskud til at forhandle med bankerne, tilbyder vi en gratis rådgivningstime, hvor du kan høre meget mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe besparelser i din økonomi.