Rådgivning 365

Rådgivningspakken, der optimerer din økonomi og giver dig overblik og tryghed i et helt år.


Pengerådgivning har sammensat RÅDGIVNING 365 pakken særligt til dig med ejerbolig, der ønsker at læne dig trygt tilbage velvidende, at du altid har en økonomisk ekspert i baghånden og i øvrigt får besked, så snart du kan spare penge på dine lån. 

Økonomisk sikkerhedsnet

Med Rådgivning 365 køber du i realiteten et uvildigt økonomisk sikkerhedsnet bestående af din egen personlige finansielle rådgiver og vores avancerede låneovervågningsservice.

Din uvildige finansielle rådgiver sidder klar til at hjælpe dig med at få mest muligt ud af din økonomi, besvare dine spørgsmål, forhandle på dine vegne og meget mere. Alle vores rådgivere er uvildige og dermed 100% på din side.

Få besked når du kan spare penge

Vores avancerede låneovervågningssystem udfører kontinuerligt beregninger på dine vegne og adviserer dig med det samme, hvis du kan spare penge. Du får besked direkte i din indbakke og har naturligvis altid mulighed for at drøfte dine muligheder og spørgmål med din rådgiver. Bemærk at du med Rådgivning 365 i øvrigt får 25% på låneomlægninger.

Rådgivning 365 pakken indeholder: 

 

  • Låneovervågning af dine realkreditlån i 12 måneder
  • 25% rabat på eventuelle låneomlægninger
  • Ubegrænset økonomisk rådgivning hele året af din personlige uvildige rådgiver
  • Privatbudget og årsplan for din økonomi
  • Rådgivning omkring optimering af din økonomi og mulige besparelser
  • Hjælp til SKAT, herunder forskudsopgørelse

Pris: 3365 kr.

(Samlet værdi: ca. 9.495 kr. afhængigt af din unikke økonomiske situation)

-->

Har du en ejerbolig?

For at få fuldt udbytte af Rådgivning 365 pakken anbefaler vi, at du er indehaver af en ejerbolig. Det gør vi fordi, du får størst glæde af pakkens fulde indhold, hvis du har en ejerbolig.

Pakken omfatter rådgivning

*Bemærk at Rådgivning 365 kun omfatter selve rådgivningen ydet af Pengerådgivning. Såfremt du på baggrund af den rådgivning, du har modtaget, ønsker at foretage ændringer i din økonomi, kan der forekomme ekstra udgifter i forbindelse dermed. Prisen for eventuelle ekstra ydelser vil altid fremgå tydeligt, af det eller de tilbud du præsenteres for, og du vil aldrig blive faktureret for noget som du ikke forudgående er blevet gjort bekendt med og har indgået en konkret aftale omkring.

Ét møde og du er i gang!

Ja, så let er det.

Det eneste du skal gøre, for at optimere din økonomi, er at deltage i et enkelt møde med en af vores uvildige rådgivere. På mødet gennemgår I sammen din økonomi. Du får et såkaldt økonomitjek. Rådgiveren sætter sig ind i din økonomiske situation, dine ønsker og udfordringer. Derefter lægger I sammen et budget og en økonomisk plan for året. 

Pengerådgivning er godkendt af Finanstilsynet

At du kan føle dig tryg, når du modtager rådgivning hos os, er afgørende for os. Derfor har vi tegnet en rådgiveransvarsforsikring, som sikrer dig som kunde og er Godkendt af Finanstilsynet. LÆS MERE HER.

-->

Pssst: Få adgang til rabatter via vores nyhedsbrev

Vi belønner løbende vores nyhedsbrevsmodtagere med fordele og rabatter. Skriv dig op allerede i dag og hold godt øje med din indbakke. 

Læs mere om alle de fordele du får gennem vores nyhedsbrev