Rådgivere København

Vælg din rådgiver

Vælg den rådgiver, du kunne tænke dig at booke møde med. Når du klikker dig videre på en af ‘Book møde’ knapperne under rådgiverne, kommer du videre til en kalender, hvor du kan se de ledige tider og vælge en dag og et tidspunkt, som passer dig.

Mødet kan enten foregå online eller på vores kontor på Jagtvej 223, 1. sal, 2100 Kbh. Ø

Christian Ljungbeck
Uvildig Finansiel Rådgiver

Book møde med Christian
Om Christian

Christian Ljungbeck er uddannet indenfor finansiering og regnskab fra CBS, og har foruden sin interesse for økonomi og investering en stor viden om det finanselle marked.


Christian har tidligere rejst meget og taler, foruden dansk, både engelsk og spansk, hvilket er en stor hjælp for vores internationale boligkunder.

 

Christian er en mand med mange interesser og er ikke er bange for at prøve noget nyt, uanset om det er kampsport eller salsa.

 

 

Jan Pengerådgivning

Jan Riedel
Uvildig Finansiel Rådgiver

Book møde med Jan
Om Jan

Jan Riedel har med sine 30 års erfaring fra den finansielle sektor, oparbejdet solid erfaring med privatøkonomisk rådgivning, boligfinansiering, låneomlægninger og andelsboligkøb.

 

Jan har stor viden om formueoptimering og planlægning af seniortilværelsen, og han sætter en ære i at hjælpe sine kunder med at finde de bedste økonomiske løsninger og samtidig være en tryg og professionel sparringsparter undervejs.

 

Når Jan har fri fra arbejde, elsker han at tilbringe tid med børnene til fodbold eller i Parken til FCK-kamp.

Nicolaj Christensen
Uvildig Finansiel Rådgiver

Book møde med Nicolaj
Om Nicolaj

Nicolaj er bankuddannet og har 8 års erfaring som privatøkonomisk rådgiver. Han har en helt særlig evne til at opnå de bedste og billigste løsninger på vegne af sine kunder.


Han stiftede Pengerådgivning, med ønsket om at udbrede uvildig rådgivning og komme om på den anden side af forhandlingsbordet som kundens mand.


Oprindelig kommer han fra det midtjyske og hans jordnære væsen er hans største force og kendetegn. Når han ikke hjælper kunder med at købe deres drømmeboliger, nyder han at trække stikket med sin familie i sommerhuset i Nordsjælland.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, før du bestiller et møde, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802.

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Kontaktformular