Rådgivere Sjælland

Vælg din rådgiver

i København eller Roskilde

 

Martin Kloster
Uvildig Finansiel Rådgiver og Partner

Roskilde: Book Martin
Om Martin

Martin Kloster er bankuddannet og har over 15 års erfaring fra den finansielle sektor inden for alle privatøkonomiske emner samt formuerådgivning.

 

Hans største styrke er hans evne til at tænke ud af boksen, lytte og finde de bedste økonomiske løsninger, ud fra den enkelte kundes behov. At stille sine kunder økonomisk stærkere og realisere nye drømme, er for Martin den største tilfredsstillelse i jobbet som Uvildig Finansiel Rådgiver.

 

Oprindeligt er Martin fra Nordsjælland og bor idag med sine 2 børn nord for Roskilde. I fritiden holder Martin af at spille padeltennis, løbe og eksperimentere i køkkenet.

 

 

 

 

Søren Mathiesen
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Søren
Om Søren

Søren Mathiesen har, med sin baggrund i økonomi fra Københavns Universitet, fingeren på pulsen i forhold til samfundsøkonomi, inflation, rentemiljø og finansielle markeder.

Som person er Søren meget nærværende, lyttende og god til at møde sine kunder i øjenhøjde. I sin rådgivning lægger han stor vægt på at skabe resultater, der virkelig gør en forskel for den enkelte og samtidig evner han at formidle komplekse informationer på en letforståelig måde.

 

I sin fritid elsker Søren at dyrke sport og er, som han selv siger, god til alle sportsgrene, der inkluderer en bold.

 

Christian Ljungbeck
Uvildig Finansiel Rådgiver og Partner

København: Book Christian Roskilde: Book Christian
Om Christian

Christian Ljungbeck er uddannet indenfor finansiering og regnskab fra CBS, og har foruden sin interesse for økonomi og investering en stor viden om det finanselle marked.


Christian har tidligere rejst meget og taler, foruden dansk, både engelsk og spansk, hvilket er en stor hjælp for vores internationale boligkunder.

 

Christian er en mand med mange interesser og er ikke er bange for at prøve noget nyt, uanset om det er kampsport eller salsa.

 

 

Niclas Press
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Niclas
Om Niclas

Tekst kommer

Troels John Møller

Troels John Møller
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Troels
Om Troels

Troels John Møller er uddannet fra banken og har mere end 25 års erfaring med rådgivning af privatkunder og erhvervsdrivende. Her har han opnået stor erfaring særligt med rådgivning om boligkøb og boligfinansiering samt privatøkonomi generelt. 

 

Troels sætter en ære i at gøre økonomi nemt at forstå og at skabe det fulde økonomiske overblik for sine kunder. Foruden glæden ved at hjælpe folk med at spare penge, er det for Troels en fornøjelse at kunne fokusere på udelukkende at arbejde for kunden og  finde det bedst mulige økonomiske setup.

Fritiden bruger Troels gerne på hus og have samt gode mad- og musikoplevelser med venner og familie.

 

Jan Pengerådgivning

Jan Riedel
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Jan
Om Jan

Jan Riedel har med sine 30 års erfaring fra den finansielle sektor, oparbejdet solid erfaring med privatøkonomisk rådgivning, boligfinansiering, låneomlægninger og andelsboligkøb.

 

Jan har stor viden om formueoptimering og planlægning af seniortilværelsen, og han sætter en ære i at hjælpe sine kunder med at finde de bedste økonomiske løsninger og samtidig være en tryg og professionel sparringsparter undervejs.

 

Når Jan har fri fra arbejde, elsker han at tilbringe tid med børnene til fodbold eller i Parken til FCK-kamp.

Freya Weile Nielsen

Freya Weile Nielsen
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Freya Roskilde: Book Freya
Om Freya

Freya Weile Nielsen er uddannet fra banken og har mere end 6 års erfaring fra den finansielle sektor indenfor bl.a. privatøkonomi og mindre erhverv. Her har Freya opnået stor erfaring med boligfinansiering og boligkøb, herunder også andelsboligkøb.

Freya sætter en ære i at lytte til sine kunder og at gøre økonomi letforståeligt, især for de som ikke beskæftiger sig med det til dagligt. Derudover er hun dygtig til at forhandle og skabe gode resultater, der for alvor kan gøre en stor forskel for privatøkonomien hos den enkelte kunde.

Freya bor på en nedlagt landejendom og nyder at passe sine dyr samt køkkenhave. Derudover er hun en særdeles dygtig og gavmild kagebager.

 

Gitte Sidenius

Gitte Sidenius
Uvildig Finansiel Rådgiver

Om Gitte

Gitte Sidenius er bankuddannet og har arbejdet i bankverdenen i mere end 30 år. Hun har stor erfaring med rådgivning indenfor bl.a. finansiering af ejerbolig og andelsbolig, pension, investering og mindre erhverv.

Hun har desuden haft flere lederstillinger i forskellige banker gennem mange år, senest som afdelingsdirektør. Som rådgiver er Gitte mester til at komme hele vejen rundt om kundens privatøkonomi og finde de bedste løsninger i samspillet mellem bolig, pension og investering. Og netop det rette samspil er dét der i sidste ende kan opfylde drømme for den enkelte kunde, hvilket er noget af dét Gitte synes er det allerbedste ved at være uvildig økonomisk rådgiver.

 

I sin fritid elsker Gitte at tilbringe tid i naturen, hvor hun holder af at campere, sejle og at lystfiske.

Jasper Hedegaard
Uvildig Finansiel Rådgiver

Roskilde: Book Jasper
Om Jasper

Tekst kommer

Christian Sunddal
Uvildig Finansiel Rådgiver

Roskilde: Book Christian
Om Christian

Christian Sunddal er uddannet fra banken, hvor han har arbejdet i mere end 20 år med særligt bank- og realkreditfinansiering.

 

Christian har en holistisk tilgang til økonomi og gør en dyd ud af at møde sine kunder i øjenhøjde og forstå deres specifikke situation og ønsker. Som uvildig rådgiver er Christian god til at komme omkring nye og måske ikke åbenlyse løsninger, for at sikre kundens interesser på bedst mulige måde.

 

I sin fritid elsker Christian at tilbringe tid med at arbejde i haven og holder af en frisk cykeltur.

 

Nicolaj Christensen
Uvildig Finansiel Rådgiver

København: Book Nicolaj
Om Nicolaj

Nicolaj er bankuddannet og har 8 års erfaring som privatøkonomisk rådgiver. Han har en helt særlig evne til at opnå de bedste og billigste løsninger på vegne af sine kunder.


Han stiftede Pengerådgivning, med ønsket om at udbrede uvildig rådgivning og komme om på den anden side af forhandlingsbordet som kundens mand.


Oprindelig kommer han fra det midtjyske og hans jordnære væsen er hans største force og kendetegn. Når han ikke hjælper kunder med at købe deres drømmeboliger, nyder han at trække stikket med sin familie i sommerhuset i Nordsjælland.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, før du bestiller et møde, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802.

Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Kontaktformular