Rådgivere Jylland

Vælg din rådgiver i Jylland

Malene Klidsbjerg Toft
Uvildig Finansiel Rådgiver - Herning og Holstebro

HERNING: Book Malene HOLSTEBRO: Book Malene
Om Malene

Malene Klidsbjerg Toft er uddannet fra banken og har mere end 14 års erfaring med privatøkonomisk rådgivning, senest som salgsleder og souschef i Ringkjøbing Landbobank. Malene har derfor en del erfaring at trække på, når hun forhandler på vegne af sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

Malene kommer fra det midtjyske og hendes jordnære væsen er ikke til at tage fejl af. Hun gør en dyd ud af at formidle økonomi i øjenhøjde og finde løsninger, der stiller hendes kunder bedre fremadrettet.

Når Malene holder fri fra arbejde, bruger hun tiden med sin mand og 3 børn på deres store landejendom i Vestjylland.

 

 

Mortan Pengerådgivning

Mortan Storm
Uvildig Finansiel Rådgiver - Vejle

VEJLE: Book Mortan
Om Mortan

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

 

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

 

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold. 

Per Pengerådgivning

Per BAHNE
Uvildig Finansiel Rådgiver - Århus & Aalborg

AARHUS: Book Per AALBORG: Book Per
Om Per

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne.

 

Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

 

Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Peter Pengerådgivning

Peter Thomsen
Uvildig Finansiel Rådgiver - Århus & Aalborg

AARHUS: Book Peter AALBORG: Book Peter
Om Peter

Peter Thomsen er uddannet bankmand, har en kandidat i Finance og International Business fra Aarhus Universitet samt en HD i finansiering. Peter er særdeles stærk i boligfinansiering til ejerforeninger og andelsboligforeninger, og har som tidligere erhvervsrådgiver god erfaring med at rådgive selvstændige.

 

Som rådgiver er Peter dygtig til at skabe det fulde overblik over sine kunders økonomi, og sætter en ære i at finde de bedste løsninger og gøre økonomi letforståeligt. 

 

Når Peter har fri fra Pengerådgivning, elsker han at tilbringe tid med sine to sønner og sin kone.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, før du bestiller et møde, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802. Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Kontaktformular