Rådgivere Jylland

Vælg din rådgiver i Aarhus,

Aalborg eller Vejle

Peter Pengerådgivning

Peter Thomsen
Uvildig Finansiel Rådgiver - Århus & Aalborg

AARHUS: Book Peter AALBORG: Book Peter
Om Peter

Peter Thomsen er uddannet bankmand, har en kandidat i Finance og International Business fra Aarhus Universitet samt en HD i finansiering. Peter er særdeles stærk i boligfinansiering til ejerforeninger og andelsboligforeninger, og har som tidligere erhvervsrådgiver god erfaring med at rådgive selvstændige.

 

Som rådgiver er Peter dygtig til at skabe det fulde overblik over sine kunders økonomi, og sætter en ære i at finde de bedste løsninger og gøre økonomi letforståeligt. 

 

Når Peter har fri fra Pengerådgivning, elsker han at tilbringe tid med sine to sønner og sin kone.

Mortan Pengerådgivning

Mortan Storm
Uvildig Finansiel Rådgiver - Vejle

VEJLE: Book Mortan
Om Mortan

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

 

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

 

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold. 

Per Pengerådgivning

Per BAHNE
Uvildig Finansiel Rådgiver - Århus & Aalborg

AARHUS: Book Per AALBORG: Book Per
Om Per

Per Bahne er uddannet bankmand og har mere end 20 års erfaring som privatøkonomisk bankrådgiver. Per har derfor masser af erfaring at trække på, når han skal forhandle på sine kunders vegne.

 

Foruden at have et meget behageligt væsen, er Per dygtig til at formidle økonomi i øjenhøjde og finde de bedste løsninger for sine kunder, uanset om det drejer sig om boligfinansiering, investering eller pension.

 

Ved siden af Pengerådgivning holder Per af at spille fodbold, som han har gjort i mere end 40 år.

Casper johansen uvildig finansiel rådgiver

Casper Johansen
Uvildig Finansiel Rådgiver - Vejle

Om Casper

Casper Johansen er uddannet finansøkonom fra Aarhus og har sin erfaring fra den finansielle sektor.

 

Caspers force er at sætte sig i kundens sted og vise overblikket, så kunden kan slippe bekymringerne. Det er vigtigt for ham at fokus hele tiden er på kundens behov og ønsker, for at kunne give den bedste økonomiske rådgivning.

 

Kasper spiller i sin fritid masser af fodbold, dog ikke helt så ofte, som da han var Professionel fodboldspiller i AC Horsens.

 

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, før du bestiller et møde, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802. Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Kontaktformular