Rådgivere Fyn

Vælg din rådgiver

Vælg den rådgiver, du kunne tænke dig at booke møde med. Når du klikker dig videre på en af ‘Book møde’ knapperne under rådgiverne, kommer du videre til en kalender, hvor du kan se de ledige tider og vælge en dag og et tidspunkt, som passer dig.

Mødet kan enten foregå online eller på et af vores kontorer.

Vælg rådgiver i Odense

Mortan Pengerådgivning

Mortan Storm
Uvildig Finansiel Rådgiver - Vejle & Odense

ODENSE: Book Mortan
Om Mortan

Mortan Storm har stor erfaring fra bankverdenen, hvor han bl.a. har arbejdet som stedfortrædende bankdirektør og vurderingsmand.

Mortan har en meget holistisk tilgang til økonomi og er god til at skabe fuld gennemsigtighed og gøre økonomi til noget alle kan forstå. At sætte sig i kundens sted er noget Mortan mestrer til ug, og fokus ligger altid på kundens drømme frem for begrænsninger.

Udover økonomi interesserer Mortan sig for personlig udvikling, og han har tidligere været mental coach for Middelfart Boldklub 2. divisionshold i fodbold. 

Casper johansen uvildig finansiel rådgiver

Casper Johansen
Uvildig Finansiel Rådgiver - Vejle & Odense

ODENSE: Book Casper
Om Casper

Casper Johansen er uddannet finansøkonom fra Aarhus og har sin erfaring fra den finansielle sektor.

Caspers force er at sætte sig i kundens sted og vise overblikket, så kunden kan slippe bekymringerne. Det er vigtigt for ham at fokus hele tiden er på kundens behov og ønsker, for at kunne give den bedste økonomiske rådgivning.

Kasper spiller i sin fritid masser af fodbold, dog ikke helt så ofte, som da han var Professionel fodboldspiller i AC Horsens.

Brug for hjælp?

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, før du bestiller et møde, er du velkommen til at ringe til os på tlf. 42 901 802. Du kan også benytte vores kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt og hjælper dig videre.

Kontaktformular